Sp-Koti Valkeakoski

Kiinteistönvälitystä Valkeakoskella – Sp-Koti Valkeakoski auttaa sinua asuntoasioissa Pirkanmaalla. Tervetuloa konttoriimme Valkeakoskelle Aito Säästöpankin tiloihin.

Sp-Koti Valkeakoski

Kiinteistönvälitys Rosmarin Oy LKV
Y-tunnus: 2822098-8
Sähköposti: valkeakoski@spkoti.fi Valtakatu 12, 37600 Valkeakoski

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

040 831 6238

Paikallista ja sydämellistä palvelua

Olemme Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysalan yritys ja toimimme tiiviissä yhteistyössä paikallisen Aito Säästöpankin kanssa. Toimistomme sijaitsee Aito Säästöpankin tiloissa Valkeakoskella, osoitteessaValtakatu 12.

Hyvä paikallistuntemuksemme, kokemuksemme sekä sydämellinen palveluasenteemme takaavat sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen kotisi myymiseen tai ostamiseen liittyvissä asioissa.

Kiinteistönvälittäjämme Ylöjärven alueella apunasi

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Palautetta asiakkailtamme

Välittäjä todella mukava, helppo hoitaa asioita hänen kanssaan. Asiantunteva ja asiallinen. Kaikin puolin kaikki sujui hienosti.
Huoneiston tuunaaminen on tärkeää kun luodaan ostajalle mielikuvaa asunnosta ennen sen kuvaamista ,se onnistui hyvin ja tehtiin ammattitaidolla ajan kanssa. Tehokas ja hyvin järjestetty esittely yksi ostajaehdokas kerrallaan asioiden selvittely ja tuntemus myöskin myyjille loi luottamusta kiitos.
Esittely valokuvaus js keskustelut virkailijoiden kanssa