Sp-Koti Vantaa

Sp-Koti Vantaa auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Vantaa

Urbaanit Kodit Oy
Y-tunnus: 2922954-6
Sähköposti: vantaa@spkoti.fi

Tikkuraitti 11, 01300 Vantaa

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

010 411 8920

Hinnasto

Sp-Koti Vantaa

Tahdo enemmän!

Toimimme pääkaupunkiseudulla ja alueen syväosaajat Vantaalla toteuttavat juuri sinun asuntokaupan aina parhaaseen hintaan. Olemme Nooa Säästöpankin tytäryhtiö ja osa Sp-Koti-ketjua. Keskitymme parhaan hinnan toteuttamisen sekä asiakkaidemme kokonaistalouden hallintaan, onhan asunto usein suurin omaisuuserämme ja siten tärkeä osa kokonaistaloutta. Yhdessä Nooa Säästöpankin säästöpankkiirien kanssa saat enemmän. Tahdomme mullistaa pääkaupunkiseutulaisten käsityksen asuntojen välityksestä. Ota siis yhteyttä ja tulemme käymään, niin voimme toteuttaa sinun asumisen tavoitteesi tehokkaasti. Tahdo enemmän!

Urbaania arkea ja asumistalouden hallintaa

Sp-Koti Vantaa kirjoittaa asumisesta, arjesta ja elämästä pääkaupunkiseudulla. Haalimme blogiimme vinkkejä, ideoita ja kiinnostavia haastatteluja, jotka vievät lukijansa läpi koko asumisen laajan kirjon. Pääset seuraamaan myös välittäjiemme arkea blogissa ja kuulet ajankohtaisimmat asuntokuulumiset suoraan sieltä missä tapahtuu. Blogikirjoitukset edustavat aina bloggaajien tai haastateltavien omia mielipiteitä.

SIIRRY TÄSTÄ BLOGEIHIN

Jokainen taimi on tärkeä!

Tavaralahjojen sijaan Sp-Koti Vantaa antavaa kotien ostajille ja myyjille lahjaksi puun taimenen. Puun istuttaa Suomen 4H-järjestö, joka samalla työllistää nuoria ja josta syntyy aito ilmastoteko, uutta metsää. Metsä on paras tapa sitoa hiiltä ja samalla tehokkain ja edullisin keino estää ilmastonmuutosta. 
Lue lisää: Sp-Koti mukana Taimitalkoissa

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Urbaanista

Yhteistyö välittäjän kanssa
Välittäjän alan asiantuntemus toiminnassa, rauhallinen ja määrätietoinen toimintatapa.
;