Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Helsinki Urbaaneista

Yhteistyö välittäjän kanssa
Välittäjän alan asiantuntemus toiminnassa, rauhallinen ja määrätietoinen toimintatapa.
Kaikki meni kuten piti ja erityisen nopeasti!
Todella ystävällistä, auttavaa, nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Kaikki sujui täysin ongelmitta ja asunnon ostotoimista jäi erittäin hyvä fiilis. Plussaa oli myös se, että kun talo oli remontoitavassa kunnossa, välittäjä oli valmiiksi pyytänyt tarjouksen remontista ja hänellä oli tarjota valmiiksi remonttimieskontakti. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin lähes välittömästi ja kaikki asiat selviteltiin.
kaikki
Kommunikointi välittäjän kanssa ja asiantunteva palvelu.
Kaikki onnistui hyvin.
Asiointi välittäjän kanssa
Yhteistyö oli sujuvaa ja helppoa. Yhteydenpito hoitui hyvin. Näytöt saatiin sovittua aikatauluihin hyvin. Hinnan haarukointi sujui hyvin.
Kaikki sujui juuri niinkuin parhaimmillaan kuuluukin.
Yhteydenpito ja asioista ilmoittelu toimi erinomaisesti. Erityiskiitos Jorma Falckille, joka hoiti asuntokauppani, nopeata ja hyvää palvelua koko myynnin ajan.
Periaatteessa kaikki. Ja etenkin se, ettei tarvinnut olla mukana, kun huoneistoa kuvattiin ja tehtiin esite (ei tarv. oikolukea), ei tarvinnut TIETENKÄÄN olla mukana näytössä, ei sopia aikatauluista - vaan kun myynnistä oli sovittu ja paperit tehty, kaikki eteni hienosti. Siis "täyden palvelun" myyntitapahtuma. Samoin jatkossa - seuraavan kerran toisen yhteisen tapaamisen jälkeen asunnossa kohtasimme ostajan pankissa.
Nopea vastaaminen kysymyksiin, asiat selvitettiin pikaisesti ja ammattitaidolla
Kaikki toimi erittäin hyvin. Voin lämpimästi suositella.
Miellyttävä, rauhallinen ja luottamusta herättävä (ja luotettava) välittäjä. Joustava tapaamisaikojen suhteen. Helppo asioida, nopeat vastaukset kysymyksiin. Mukavaa kun sai kotona hoitaa paperiasiat kuntoon (kun asunto meni myyntiin). Hyvin järjestetty asunnon valokuvaus (ja siinä sai olla mukana). Ymmärrystä erilaisia koteja kohtaan. Kissat saivat jäädä asuntoon esittelyn ajaksi. Kaikki sujui mallikkaasti ja riittävän nopeasti.
Kaikki sujui oikein hyvin.
myynti
Todella hyvin, vaivattomasti ja joustavasti
Ostin ensiasunnoksi uudiskohteen siirtosopimuksella, jonka puolesta oli jo itsessään paljon uutta asiaa. Jyrki Tavaila jaksoi todella asiantuntevasti ja kärsivällisesti kertoa asiat juurta jaksaen sekä piti hyvin ajantasalla tilanteesta ja seuraavista askeleista. Suuri kiitos!
Jyrki Sp-Kodilta oli aivan mahtava ja piti minut koko aika tietoisena siitä mitä tapahtuu. Ei ollut hetkeäkään prosessin aikana kun olisin tuntenut itseni epävarmaksi. Myöskin kunnioitin suuresti sitä kuinka tarkasti Jyrki halusi kaiken käydä läpi ja selittää ostajalle, sillä minä itse haluan olla hyvin avoin myyjä enkä salailla mitään.
Näyttöjen ajoitus.
Yhteydenpito, asioiden selittäminen juurtajaksain niin että vanha äitinikin pysyi kärryillä myynnin eri vaiheissa. Välittäjä todella näki vaivaa että myynti onnistuisi.
Välittäjän kanssa asiointi
Välittäjä paneutui ja teki mielestäni kaikkensa myynnin eteen. Kommunikointi ja asioiden hoitamisen ripeys oli ilahduttavaa. Tuntui että emme olleet vain yksi asiakas muiden joukossa. Pidän välittäjän tyylistä, hän antoi rehellisen, luotettavan ja helposti lähestyttävän kuvan itsestään. Hän on sen tyylinen jolta itsekin mielelläni ostaisin asunnon.
Aikataulutus, sydämellinen lähestymistapa (kotiahan tässä myydään), hinnan arviointi, kaikenpuolinen tehokkuus ja ammattimainen täsmällisyys, hienot kuvat (niiden perusteella olisin itse ostanut, ellen olisi ollut myymässä)
Kaikki!
Koko myynti
Kaikki sujui erityisen hyvin!
Pitkäjänteisyys,sovittujen asioiden pitäminen,täsmällisyys.
Kaikki.
Välittäjä osasi työnsä. Saatiin hyvä hinta ja nopeat kaupat.
Kaikki.
Nopeus. Aloitus oli helppoa. Koko prosessi hoitui ketterästi maaliin.
Yhteydenpito (vastasi kysymyksiin ja puheluihin), joustavuus ja ystävällisyys (mutkattomuus kaiken kaikkiaan)
Myynti oli nopea ja hyvät kuvat asunnosta. .Asiantunteva miellyttävä välittäjä.
Ystävällisyys ja asiallisuus. Kaupanteko sujui hyvin.
Asunnon tarkka esittely julkaisussa erittäin onnistunut.
Välittäjät olivat erittäin asiantuntevia ja sain vastaukset kysymyksiin nopeasti.
Oma-aloitteinen toiminta, edimerkiksi kohteen ajoittainen nosto, ideat myyntiä varten.
Välittäjä oli todella oikeasti kiinnostunut meidän asunnon myynnistä, tuli tunne, että olemme hänelle tärkeitä,eikä vaan yksi kauppa muiden joukossa.Asiat hoituivat nopeasti ja ammattitaidolla, koko ajan tiesimme, missä mennään. Kodin myyminen on iso henkilökohtainen asia, joten oli todella ihana, että välittäjä oli mukana siinä myös ns. tunteella, se on koti jossa olemme asuneet, eikä vaan asunto, seinät, jota myydään. Ja oli mukava tavata tulevat kodin asujat kaupantekotilanteessa ja huomata, kuinka innoissaan olivat tulevasta kodistaan.
Kommunikaatio
Välittäjän ammattimainen ote kaupanteossa teki ostoprosessista turvallisen ja miellyttävän. Erityisen kiitollisia olemme että välittäjä hoiti kaikki mahdolliset riskikohdat tarkasti ja puolueettomasti, kuunnellen molempia osapuolia.
kaikki sujui hyvin
Ystävällinen ja asisantunteva välittäjä.
Tarjouksen tekeminen/hyväksyminen sähköisesti.
Yhteydenpito
Yhteydenpito
Yhteistyö ja kommunikointi välittäjän (Sari Salmela) kanssa toimi erittäin hyvin ja olimme hyvässä yhteisymmärryksessä siitä mitä hintaa lähdetään tavoittelemaan. Myös asunnostamme otetut kuvat olivat ensiluokkaisia. 😊
Ostettavan asunnon näyttö sopi välittäjälle heti seuraavana päivänä, sopimaamme aikaan. Välittäjä ei ollut liian kiireinen jolloin halu olisi kadonnut, eikä myöskään "liian helppo" jolloin olisin pohtinut hänen osaamistaan kalenterin tyhjyyden takia. -Oman asunnon myyntiin meni 36 tuntia ja sain 400€ enemmän rahaa käteen kuin ostaessani maksoin kyseisesestä asunnosta. Sain myös isomman hinnan asunnostani, kuin mitä 2kpl välittäjiä oli arvioinut toteutuvaksi myyntihinnaksi. Myyntiaika oli naurettavan lyhyt ja kasaan saatu raha oli enemmän kuin uskoinkaan. -Molempien asuntojen (ostettava ja myytävän) kuvat olivat niin laadukkaat etten tunnistanut asuntoani omakseni.
Erinomaisesti ja ammattitaitoisesti hoidettu toimeksianto. Isot kiitokset siitä Sarille!
Arbetet mellan att anbudet bekräftades till köpslutet krävde en del praktiska arrangemang, som mäklaren deltog i mycket bra.
Förmedlaren tog genast kontakt och ordnade visningen behändigt och flexibelt
Smidigheten att få ett möte trots Coronabegränsningarna.
Sari oli välittäjänä asunnossa, jonka ostin. Asuntokaupat sujui erinomaisesti ja suuret suositteluni. Tapaamiset saimme sovittua asunnolle sujuvasti ja kaupat sujui vaivattomasti sähköisesti.
Kaikki sujui hyvin ja ripeästi, koronatilanteesta huolimatta
Näyttö, tarjouksen tekeminen ja kaupanteko. Ylipäätään kommunikointi välittäjän kanssa oli sujuvaa ja vaivatonta.
hyvin
Kaikki meni mukavasti, välittäjä järjesti oman ajan minulle ennen varsinaista näyttöä ja sopimuksen tekoon löytyi tuuraaja, kun varsinainen välittäjä oli varattu.
Kokonaisuus
Koko ketju toimeksiannon aloituksesta loppuunvientiin oli kiitettävä. Korona-ajan takia toimeksiantaja oli poissa kaupungista koko ajan ja välittäjä hoiti kaikki asiat.
Mainostaminen eri sivuilla oli näkyvää ja herätti mielenkiintoa. Tarjouskaupaksi muuttaminen sujui jouhevasti.
Välittäjän aktiivisuus myyjään ja tarjousten tekijöihin koko prosessin ajan. Huolellinen valmistautuminen myynti-ilmoituksen teossa. Lisäksi loppuvaiheessa ylimmän tarjouksen tekijän kanssa käydyt monivaiheiset keskustelut ja niistä tiedottaminen myyjälle.
Asuntokauppa oli sujuvaa - välittäjä toimi kaikin puolin ammattimaisesti ja asiallisesti.
Kaikki meni sovitulla tavalla ja hyvällä aikataululla.
Kaikki sujui. Välittäjä oli luottamusta herättävä ja miellyttävä.
Meitä pidettiin kokoajan ajan tasalla. Kommunikaatio toimi hyvin!
Kaupan teko
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja kauppa sujui mutkattomasti.
Kaikki meni alusta loppuun hyvin.
Ystävällinen yhteydenpito
Viestintä oli selkeää ja omat näkökohtani otettiin hyvin huomioon. Viestintä oli johdonmukaista. Ei liian tiheätä eikä liian harvaa. Viestejä tuli silloin kuin oli jotain asiaa. Ei siis turhia viestittelyjä. Kun oli itselläni jotain kysyttävää, tuli vastaus aina ripeästi.
Asiallisesti hoidettu pitkä prosessi.
Välittäjä oli aktiivinen ja teki työnsä hyvin.
Myytiin nopeasti, prosessi oli nopea ja selkeä.
Asunnon esittelyssä oli asiantunteva ote. Yhteydenpito välittäjään oli jouhevaa ja avointa. Välittäjä jalkautui taloyhtiöön etsiäkseen yhtiön puheenjohtajan käsiinsä, kun yhteystietoja ei muuten meinannut löytyä. Koko ostoprosessi sujui oikein mukavasti.
myynti ja kauppa sujui erittäin nopeasti ja helposti, ehkä asiaa auttoi, että välittäjä asuu samassa taloyhtiössä
Esittely
aktiivisuus, informointi
Yhteistyö!
Asiantunteva ja vastuullinen markkinointi sekä asiakaspalevlu
Kaikki tapaamiset sujuivat sovitusti sekä meidän toiveet huomioiden. Yhteydenpito oli myös erittäin sujuvaa. Kaikki asuntoon liittyvä tieto oli myös selkeää ja saimme kysymyksiimme aina vastauksen. Välittäjän kanssa oli muutenkin miellyttävä asioida.
Hyvä ja miellyttävä asiakaspalvelu. Kaikki sujui jouhevasti.
Asiakaspalvelu
Loistavat esitteet kohteesta. Mutkaton yhteistyö ja osaaminen. Myyjä hyvä tyyppi.
Välittäjä, jolla oli aikaa vastata kysymyksiin. Välittäjä ei myöskään "hehkuttanut" kohdetta väärin syin vaan oli totuuden mukainen ja neutraali mielipiteissään
Välittäjä oli aidosti kiinnostunut kohteesta ja hän oli olemukseltaan miellyttävä ja innostava. Kaikki sujui oikein mallikkaasti ja hyvällä ammattiaidolla sekä täsmällisyydellä.
Neuvottelu
Palvelu oli nopeaa alusta alkean ja kaikki käytännön asiat sujui asiakkaan näkökulmasta kuin itsestään. Asiakkaan rauhoittaminen, kun kaupanteko tuntui haastavalta ja turhauttavalta ;)
Kaikki toimi vaivattomasti ja Välittäjän asiantuntemus erittäin hyvä, kiitos! Suosittelen lämpimästi!
Asiat sujuivat vaivattomasti, kiitos!
Luottamus
Nopea, luotettava
Kaikki. Sari oli ystävällinen, mutta jämäkkä. Heti alusta lähtien tuli olo, että hän osaa asiansa ja saa asunnon myytyä nopeasti. Kaikki hoitui vakaalla ammattitaidolla.
Ajankohdista sopimisen joustavuus, avuliaisuus ja kaiken kaikkiaan hyvä asiakaspalvelu. Tärkein eli hyvän lopputuloksen saavuttaminen eli tarjouksen ylittänyt kauppahinta oli tietysti ihan paras asia.
Ystävällinen, piti ajantasalla ja asiat tehtiin niin mikä on helpointa sekä ostajalle että myyjälle. Kumpaakaan suosimatta, vaikka toinen vaan hänen palveluistaan maksoi. Jaksoi kertoa asiat läpikotaisin.
tiedonkulku oli toimivaa asiantuntevaa palvelua palveluhenkisyys
Mielestäni asuntoni kauppa hoidettiin välittäjän toimesta kaikilta osilta hyvin.
Yhteydenpito oli nopeaa ja välittäjä ammattitaitoinen.
Ordnande av visningen gick smidigt. Engagerad och kunnig förmedlare.
Miellyttävä, asiansa osaava välittäjä joka teki parhaansa vaikkei kaupat onnistuneetkaan
Kärsivällinen yhteydenpito myyjien kanssa
Asunto myytiin enne näyttöä.
esittelyt kokonaisuutena, taloyhtiön dokumenttien saanti, itse kaupan teko
Koko homma
Kommunikaatio välittäjän kanssa
Yhteydenpito ja ajantasalla pitäminen. Luotettavuus ja tuttavallisuus.
Kauppa oli nopea
Välittäjän tavoitti hyvin ja kaupat saatiin tehtyä nopeasti.
Yhteistyö ja viestintä. Välittäjä oli avulias ja kertoi kärsivällisesti vaiheista.
oman välittäjän kanssa saatiin aina asiat nopeasti ja hyvin hoidettua. Meitä pidettiin hyvin ajan tasalla siitä, missä mennään.
Erittäin hienot kuvat ja hyvä myyntiesite, asuntonäyttökin saatiin joka viikko. Yksityisnäytöt useammin.
Yhteydenpito ja asioiden hoito oli sujuvaa, vastaukset nopeita, palvelu aina ystävällistä.
Kokonaisuutena meni hyvin ja kiitokset välittäjälle siitä, että jaksoi pitää ahkerasti yleisiä näyttöjä.
Yhteydenpito ennen kaupan tarjouksen hyväksyntää. Video- ja valokuvaus sujui erityisen hyvin, kuten myös asunnon myyntitarjouksen esittäminen.
Mukava ja ystävällinen kommunikointi ja ajantasalla pitäminen
Yhteydenpito välittäjän kanssa sujui nopeasti ja hän selvensi erinomaisesti monia ensiostajan huolia.
Tapaamiset alkoivat ajallaan
Nettiesittely.
Sain asunnon :D Yhteydenpito tarjous-vastatarjous-prosessin aikana sujui hyvin
Esittelyn sopiminen ja tarjouksen tekeminen
kommunikointi ja pankin suosittelu