Kokemuksia Sp-Koti-kiinteistönvälitys Helsinki Urbaaneista

Periaatteessa kaikki. Ja etenkin se, ettei tarvinnut olla mukana, kun huoneistoa kuvattiin ja tehtiin esite (ei tarv. oikolukea), ei tarvinnut TIETENKÄÄN olla mukana näytössä, ei sopia aikatauluista - vaan kun myynnistä oli sovittu ja paperit tehty, kaikki eteni hienosti. Siis "täyden palvelun" myyntitapahtuma. Samoin jatkossa - seuraavan kerran toisen yhteisen tapaamisen jälkeen asunnossa kohtasimme ostajan pankissa.
Välittäjän ammattimainen ote kaupanteossa teki ostoprosessista turvallisen ja miellyttävän. Erityisen kiitollisia olemme että välittäjä hoiti kaikki mahdolliset riskikohdat tarkasti ja puolueettomasti, kuunnellen molempia osapuolia.
kaikki sujui hyvin
Ystävällinen ja asisantunteva välittäjä.
Tarjouksen tekeminen/hyväksyminen sähköisesti.
Yhteydenpito
Yhteydenpito
Kaikki.
Nopea vastaaminen kysymyksiin, asiat selvitettiin pikaisesti ja ammattitaidolla
Nopeus. Aloitus oli helppoa. Koko prosessi hoitui ketterästi maaliin.
Yhteydenpito (vastasi kysymyksiin ja puheluihin), joustavuus ja ystävällisyys (mutkattomuus kaiken kaikkiaan)
Kaikki toimi erittäin hyvin. Voin lämpimästi suositella.
Myynti oli nopea ja hyvät kuvat asunnosta. .Asiantunteva miellyttävä välittäjä.
Kaikki.
Ystävällisyys ja asiallisuus. Kaupanteko sujui hyvin.
Aikataulutus, sydämellinen lähestymistapa (kotiahan tässä myydään), hinnan arviointi, kaikenpuolinen tehokkuus ja ammattimainen täsmällisyys, hienot kuvat (niiden perusteella olisin itse ostanut, ellen olisi ollut myymässä)
Kaikki!
Miellyttävä, rauhallinen ja luottamusta herättävä (ja luotettava) välittäjä. Joustava tapaamisaikojen suhteen. Helppo asioida, nopeat vastaukset kysymyksiin. Mukavaa kun sai kotona hoitaa paperiasiat kuntoon (kun asunto meni myyntiin). Hyvin järjestetty asunnon valokuvaus (ja siinä sai olla mukana). Ymmärrystä erilaisia koteja kohtaan. Kissat saivat jäädä asuntoon esittelyn ajaksi. Kaikki sujui mallikkaasti ja riittävän nopeasti.
Kaikki sujui oikein hyvin.
Asunnon tarkka esittely julkaisussa erittäin onnistunut.
Välittäjät olivat erittäin asiantuntevia ja sain vastaukset kysymyksiin nopeasti.
Koko myynti
Kaikki sujui erityisen hyvin!
myynti
Yhteistyö ja kommunikointi välittäjän (Sari Salmela) kanssa toimi erittäin hyvin ja olimme hyvässä yhteisymmärryksessä siitä mitä hintaa lähdetään tavoittelemaan. Myös asunnostamme otetut kuvat olivat ensiluokkaisia. 😊
Ostettavan asunnon näyttö sopi välittäjälle heti seuraavana päivänä, sopimaamme aikaan. Välittäjä ei ollut liian kiireinen jolloin halu olisi kadonnut, eikä myöskään "liian helppo" jolloin olisin pohtinut hänen osaamistaan kalenterin tyhjyyden takia. -Oman asunnon myyntiin meni 36 tuntia ja sain 400€ enemmän rahaa käteen kuin ostaessani maksoin kyseisesestä asunnosta. Sain myös isomman hinnan asunnostani, kuin mitä 2kpl välittäjiä oli arvioinut toteutuvaksi myyntihinnaksi. Myyntiaika oli naurettavan lyhyt ja kasaan saatu raha oli enemmän kuin uskoinkaan. -Molempien asuntojen (ostettava ja myytävän) kuvat olivat niin laadukkaat etten tunnistanut asuntoani omakseni.
Todella ystävällistä, auttavaa, nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Kaikki sujui täysin ongelmitta ja asunnon ostotoimista jäi erittäin hyvä fiilis. Plussaa oli myös se, että kun talo oli remontoitavassa kunnossa, välittäjä oli valmiiksi pyytänyt tarjouksen remontista ja hänellä oli tarjota valmiiksi remonttimieskontakti. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin lähes välittömästi ja kaikki asiat selviteltiin.
Välittäjä osasi työnsä. Saatiin hyvä hinta ja nopeat kaupat.
Kommunikaatio
Yhteistyö välittäjän kanssa
Välittäjän alan asiantuntemus toiminnassa, rauhallinen ja määrätietoinen toimintatapa.
kaikki
Kommunikointi välittäjän kanssa ja asiantunteva palvelu.
Kaikki onnistui hyvin.
Erinomaisesti ja ammattitaitoisesti hoidettu toimeksianto. Isot kiitokset siitä Sarille!
Todella hyvin, vaivattomasti ja joustavasti
Ostin ensiasunnoksi uudiskohteen siirtosopimuksella, jonka puolesta oli jo itsessään paljon uutta asiaa. Jyrki Tavaila jaksoi todella asiantuntevasti ja kärsivällisesti kertoa asiat juurta jaksaen sekä piti hyvin ajantasalla tilanteesta ja seuraavista askeleista. Suuri kiitos!
Jyrki Sp-Kodilta oli aivan mahtava ja piti minut koko aika tietoisena siitä mitä tapahtuu. Ei ollut hetkeäkään prosessin aikana kun olisin tuntenut itseni epävarmaksi. Myöskin kunnioitin suuresti sitä kuinka tarkasti Jyrki halusi kaiken käydä läpi ja selittää ostajalle, sillä minä itse haluan olla hyvin avoin myyjä enkä salailla mitään.
Arbetet mellan att anbudet bekräftades till köpslutet krävde en del praktiska arrangemang, som mäklaren deltog i mycket bra.
Förmedlaren tog genast kontakt och ordnade visningen behändigt och flexibelt
Smidigheten att få ett möte trots Coronabegränsningarna.
Pitkäjänteisyys,sovittujen asioiden pitäminen,täsmällisyys.
Sari oli välittäjänä asunnossa, jonka ostin. Asuntokaupat sujui erinomaisesti ja suuret suositteluni. Tapaamiset saimme sovittua asunnolle sujuvasti ja kaupat sujui vaivattomasti sähköisesti.
Asiointi välittäjän kanssa
Yhteistyö oli sujuvaa ja helppoa. Yhteydenpito hoitui hyvin. Näytöt saatiin sovittua aikatauluihin hyvin. Hinnan haarukointi sujui hyvin.
Kaikki sujui juuri niinkuin parhaimmillaan kuuluukin.
Kaikki meni kuten piti ja erityisen nopeasti!
Oma-aloitteinen toiminta, edimerkiksi kohteen ajoittainen nosto, ideat myyntiä varten.
Yhteydenpito ja asioista ilmoittelu toimi erinomaisesti. Erityiskiitos Jorma Falckille, joka hoiti asuntokauppani, nopeata ja hyvää palvelua koko myynnin ajan.
Näyttöjen ajoitus.
Yhteydenpito, asioiden selittäminen juurtajaksain niin että vanha äitinikin pysyi kärryillä myynnin eri vaiheissa. Välittäjä todella näki vaivaa että myynti onnistuisi.
Välittäjä oli todella oikeasti kiinnostunut meidän asunnon myynnistä, tuli tunne, että olemme hänelle tärkeitä,eikä vaan yksi kauppa muiden joukossa.Asiat hoituivat nopeasti ja ammattitaidolla, koko ajan tiesimme, missä mennään. Kodin myyminen on iso henkilökohtainen asia, joten oli todella ihana, että välittäjä oli mukana siinä myös ns. tunteella, se on koti jossa olemme asuneet, eikä vaan asunto, seinät, jota myydään. Ja oli mukava tavata tulevat kodin asujat kaupantekotilanteessa ja huomata, kuinka innoissaan olivat tulevasta kodistaan.
Kaikki asiat! Näin ensiasunnon ostajana saimme käytännön neuvoja. Välittäjän kanssa asiointi oli erittäin vaivatonta, helppoa ja nopeaa.
Välittäjä paneutui ja teki mielestäni kaikkensa myynnin eteen. Kommunikointi ja asioiden hoitamisen ripeys oli ilahduttavaa. Tuntui että emme olleet vain yksi asiakas muiden joukossa. Pidän välittäjän tyylistä, hän antoi rehellisen, luotettavan ja helposti lähestyttävän kuvan itsestään. Hän on sen tyylinen jolta itsekin mielelläni ostaisin asunnon.
Välittäjän asiantuntijuus. Välittäjä antoi hyvin neuvoja asunnon ostoon liittyvissä asioissa, sillä olimme ostamassa ensiasuntoa. Asiat sujuivat nopeasti ja jouhevasti. Näytön sai sovittua nopealla aikataululla. Koko asunnon ostoprosessi oli sujuva.
Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen sekä kertoi asunnosta tapaamisessa tarpeeksi. Sain myös kaikki materiaalit ajoissa ennen esittelyä ilman, että niitä piti pyytää. Tapaaminen oli miellyttävä kokemus :)
Odotettua nopeampi myyntiaika, ja hinta meille mieluinen.
Sari Salmela on huippuasiantuntija alallaan ja hänen arvioillaan varmistettiin oikea markkinahinta sekä erinomaisesti valmistelluilla myyntiesitteillä, tausta tiedonkeruulla ja laadukkailla realistisilla kuvilla saatiin laaja kiinnostus jo ensinäyttöön ja nopea kauppa. Sähköinen kaupankäynti DIAS järjestelyin toimi myös erinomaisesti.
Ystävällinen
Yhteyden pito oli aktiivista ja selkeää
Välittäjä osoitti suurta ammattitaitoa ja kiinnostusta heti alusta lähtien. Erityisen hyvin sujui kommunikaatio ja dokumenttien laatiminen sovitussa aikataulussa. Miellyttävä ja mukava palvelu!
Viestintä.
Asiointi oli erittäin vaivantonta myyjäosapuolelle ja kaikkiin asunnonmyyntiin liittyvissä epäselviin asioihin sain nopeat vastaukset. Lisäksi sain hyviä vaihtoehtoja asunnonmyyntiin, kuten tarjouskauppa, sisustuskuvat. Tämä varmasti nopeutti asunnonmyyntiä. Vaikka emme nähneet fyysisesti välittäjän kanssa asian tiimoilta lainkaan, pystyimme hoitamaan asiat puhelimen ja sähköpostin välityksellä erittäin helposti. Voidaan sanoa että 5/5
Nopeat kaupat
Kysymyksiin sai aina vastauksen nopeasti ja meidät pidettiin hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan. Kaikki sujui todella hyvin.
Sari Salmela hoiti koko prosessin erittäin ammattitaitoisesti, määrätietoisesti ja luotettavasti.
näyttö, yhteydenpito ja tietojen saaminen kohteesta
Todella hyvää palvelua
Miellyttävä käytöksinen välittäjä. Tieto kulki - asikas oli ajantasalla.
Kommunikointi
Kokonaisuus. Välittäjä kävi arvioimassa asunnon ja seuraavana olikin kuvaus jonka jälkeen esittely. Alle viikko ja asunto oli myyty.
Sari on ystävällinen ja mukava. Yhteistyö oli saumatonta, viestintä sujuvaa! Myyntikin sujui niin nopeasti, että vieläkin ihmetyttää.
Esittelyvideo
Nopea ja hyvä palvelu. Ystävällinen ja hyvä välittäjä, joka piti ajantasalla
Kaupantekoon liittyvät vaiheet sujuivat erittäin hyvin, tietoa oli saatavilla laajasti, ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin sain vastaukset viipymättä. Tiedonkulku kaikkinensa oli loistavaa!
Asunto meni heti ensinäytön jälkeen kaupaksi. Välittäjämme oli erittäin tunnollinen osaava ja piti meidät ajantasalla.
Kokonaisuus
Roosa is always smile, very friendly, kind and professional!
Heti ensi tapaamisella syntyi luottamus. Roosa hoiti antaumuksella ja sitkeydellä asiaamme.
Joustavasti ja ystävällisesti hoitui asunnon myynti. Roosa oli nuoreksi ihmiseksi oikein asiaansa paneutuva.
Välittäjä reagoi nopeasti kaikkeen ja koko prosessi sujui ongelmitta.
Asunnon näyttöjen järjestäminen
Yhteyden pito, asioiden sujuva hoito. Kiinteistövälittäjä Timo oli valmis auttamaan mihin aikaan vain ja myös sunnuntaina. Todella sujuvaa, luotettavaa toimintaa!
Kaikki
Asunnon myyminen hoitui erityisen sujuvasti. Välittäjän toiminta oli asiantuntevaa sekä järjestelmällistä.
Kaikki sujui moitteettomasti, ystävällisesti ja asiantuntevasti. Myyntiesite totuudenmukainen ja hintapyyntö mielestäni kohdallaan.
Falck Jorma on erittäin asiansa osaava, välittävä ja huolehtivainen. Hän on rauhallinen ammattilainen ja helposti lähestyttävä. Häntä on helppo suositella
Koko prosessi oli erittäin hallittu. Välittäjä todella piti sen minkä lupasi. Hän on asiansa osaava, dynaaminen ja miellyttävä.
Kokonaisuus. Välittäjä piti minut hyvin ajantasalla kaikesta näytöstä lähtien asuntokauppoihin. Lisäksi hän oli reilu, ystävällinen sekä minulle jäi erityisen hyvä kuva ensiasunnon ostajana, hän oli selkeä ja aina valmis vastaamaan kysymyksiin.
Kaikki meni ihan loistavasti! Meillä on nyt ensimmäinen oma asunto. Kiitos tuhannesti välittäjä Timo Keinäselle!
Anna-Maijan rautainen ammattitaito sopivan vuokratason maarittamisessa, nayttojen jarjestaminen joustavasti ja sopivan vuokralaisen nopea identifiointi. (Nettisivuilta olen huomannut, etta monet vastaavanlaiset asunnot etsivat vuokralaista sangen pitkaan, koska vuokrapyynto on asetettu eparealistisen korkealle. Anna-Maijan hyva markkinatuntemus oli tassa suureksi eduksi ja kalliilta tyhjilta kuukausilta valtyttiin.) Koko prosessi sujui joustavasti ja nopeasti. Koska asun ulkomailla, minulle vuokranantajana oli myos erityisen tarkeaa, etta prosessin kaikki vaiheet oli mahdollista suorittaa sahkoisesti.
Kokonaisuus. Kaikki toimi todella ammattimaisesti.
Yhteydenpito läpi prosessin ja sovitut asiat. Välittäjän oma-aloitteisuus.
Yhteydenpito, tiedottaminen ja huolenpito asioiden sujuvuudesta. Super!
Myyntikohteeseen perehtyminen, huolellisuus ja myyntiaktiivisuus. Välittäjästä tuli luotettava vaikutelma. Myyjällä oli tunne, että välittäjä todella haluaa myydä kohdetta ja tekee sen eteen työtä aktiivisesti.
Jyrki Tavaila on helposti lähestyttävä, ystävällinen ja asiantunteva. Asiakas voi luottaa, että hän hoitaa asiat kuten on luvannut. Erittäin miellyttävä kokemus, voin suositella lämmöllä.
Keskustelut, tiedon saanti, suunnittelu, tarjouksen ja sopimuksen teko. Ystävällinen auttavaisuus välittäjältä myyjää kohtaan.
Kaikki sujui helposti ja Sari oli mielestämme todella pätevä ja mukava välittäjä. Hänen kanssaan oli helppo tehdä yhteistyötä, ja niin kuin hänelle itselleen totesin, niin voin suositella häntä välittäjäksi kaikille :) olimme myös todella tyytyväisiä asuntoilmoitukseen laitettuihin valokuviin. Ja kivana bonuksena saimme toisenkin, uuden välittäjän, joka oli vielä Sarilla perehdytyksessä. Hänkin oli todella mukava. Eli kaiken kaikkiaan kymppisuoritus!
Kaikki kaupan vaiheet asuntonäytöstä lähtien ovat sujuneet loistavasti. Näytössä saimme tilaa katsella ympärillemme rauhassa, mutta samalla meille kerrottiin asuntoon tehdyistä remonteista ja ominaisuuksista. Kaikkea ei siis tarvinnut itse hoksata kysyä. Lisäksi meitä askarruttaneisiin kysymyksiin etsittiin nopeasti vastaus ja saimme kattavasti neuvoja asuntokaupan kaikissa vaiheissa. Olemme ensiasunnon ostajia, joten koko prosessi jännitti meitä, mutta osaavan ja oma-aloitteisen välittäjän avulla etenimme luottavaisesti ostotarjoukseen asti. Ostotarjouksen jättämisen jälkeen meidät on myös pidetty hyvin ajan tasalla asuntokaupan etenemisestä. Meitä ei siis ole jätetty missään vaiheessa yksin.
Kokonaisvaltaisesti täyden kympin suoritus. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista sopivalla huumorilla höystettynä. Kaikki mistä sovittiin toteutui. Yhteydenpito oli tiivistä ja koko lyhyen myyntiajan tuntui siltä että meitä pidettiin tiiviisti ajantasalla ja yhteydenotto sujui meille sopivimmalla tavalla. Välittäjämme oli ihanan maanpäällinen ja hänen kanssaan oli helppo keskustella ja esittää kysymyksiä.
Kaikki, palvelu sujui hyvin ja ammattimaisesti. Olemme tyytyväisiä koko pakettiin. Kaikki tapahtui niinkuin sovimme.Välittäjämme huomioi hienosti myös toivomamme yhteydenpito toiveen.
Kommunikointi ystävällistä, ei tyrkyttävää. Tilaa ostajan tuntemuksille.
kommunikointi, välittäjän aktiivisuus ja selkeys / systemaattisuus
Välittäjä oli suora ja reilu, hinnasta ym puhuttiin suoraan ja kiertelemättä. Tiedotus toimi hyvin, välittäjä piti minut ajan tasalla koko ajan. Sähköinen kauppa on todella kätevä!
Kaikki meni mielestäni hyvin😊
Välittäjä oli asiantunteva, asiallinen ja helposti lähestyttävä. Kokonaistilanne kartoitettiin alussa selkeästi ja sen pohjalta laadittiin myyntisuunnitelma. Kaupankäynti sujui vaivattomasti välittäjän ansioista, joka piti jatkuvasti ajantasalla myynnin etenemisestä. Täydet 5/5 tähteä!
Yhteydenpito välittäjän kanssa oli todella toimivaa. Tiesimme koko ajan missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi.
Kaikki
Kaikki sujui erinomaisesti
Erinomaisesti hoidettu asunnon myynti alusta loppuun. Systemaattiseen ja hyvin perusteltu myyntihinnan määrittely, nopea myynnin käynnistyminen, aktiivinen myyntityö, kilpailuasetelman rakentaminen tarjoajien kesken ja loistavasti organisoitu sopimuksentekotilaisuus ostajan kanssa.
Kaikki asiat hoituivat sujuvasti. Minua informoitiin kiitettävästi.
All was very professional, great service, I would recommend Timo to everyone selling their property.
Kaikki sujui helposti ja näppärästi! Toni Swanljung oli aina tavoitettavissa jos kysyttävää oli. Jäi todella hyvät fiilikset, kiitos 😊
Toni on erittäin täsmällinen, järjestelmällinen ja luotettava. Kaikki, mitä sovittiin piti ja enemmänkin. Suosittelen Tonia vahvasti ja hän tulee myymään myös seuraavan kotini. Sen lisäksi, että Toni oli reilu ja rehellinen minulle, uskon että ostajat kokivat myös samoin. 5/5!
Tonin kanssa oli helppo toimia, kaikki tarvittava tuli kuin apteekin hyllyltä. Suosittelen!
Hinta-arvio ja näkemys prosessin kulusta.
Prosessi sujui suunnitelman mukaisesti. Yhteydenpito kokonaisuudessaan oli aktiivista ja hyvää. Myyjänä tiesimme koko ajan missä mennään.
Kaikki sujui hyvin. Anna-Maija on osaava ja ystävällinen välittäjä, jonka kanssa on ollut ilo olla yhteistyössä.
Välittäjä piti meitä ajantasalla,hänen ohjeensa olivat selkeitä ja yhteistyö sujui mutkattomasti. Välittäjä toimi ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien ammattimaisesti,kuitenkin huomioiden asiakkaan tarpeet.
Asunnon ostajan tukeminen ja asioiden sujuva hoitaminen. Ja kyllä, myyjä ja ostaja vaatii kyllä tukipilarit ympärille isojen asioiden äärellä.
Myyjä ihmisläheinen ja aito. Ensikohtaamisessa jo välittynyt tunne siitä että myyjä on aidosti ymmärtää kuinka merkittävästä asiasta on kyse kodin myynnissä. Suuresti arvosta hänen ammattitaitoa, ja siksi hänet valitsin kun kotiani lähdin myymään.
Välittäjä oli aidosti kiinnostunut kohteesta ja hän oli olemukseltaan miellyttävä ja innostava. Kaikki sujui oikein mallikkaasti ja hyvällä ammattiaidolla sekä täsmällisyydellä.
Neuvottelu
Palvelu oli nopeaa alusta alkean ja kaikki käytännön asiat sujui asiakkaan näkökulmasta kuin itsestään. Asiakkaan rauhoittaminen, kun kaupanteko tuntui haastavalta ja turhauttavalta ;)
Kaikki toimi vaivattomasti ja Välittäjän asiantuntemus erittäin hyvä, kiitos! Suosittelen lämpimästi!
Asiat sujuivat vaivattomasti, kiitos!
Asiantunteva ja vastuullinen markkinointi sekä asiakaspalevlu
Luottamus
Nopea, luotettava
Kaikki. Sari oli ystävällinen, mutta jämäkkä. Heti alusta lähtien tuli olo, että hän osaa asiansa ja saa asunnon myytyä nopeasti. Kaikki hoitui vakaalla ammattitaidolla.
Yhteistyö!
Ajankohdista sopimisen joustavuus, avuliaisuus ja kaiken kaikkiaan hyvä asiakaspalvelu. Tärkein eli hyvän lopputuloksen saavuttaminen eli tarjouksen ylittänyt kauppahinta oli tietysti ihan paras asia.
myynti ja kauppa sujui erittäin nopeasti ja helposti, ehkä asiaa auttoi, että välittäjä asuu samassa taloyhtiössä
Kaikki tapaamiset sujuivat sovitusti sekä meidän toiveet huomioiden. Yhteydenpito oli myös erittäin sujuvaa. Kaikki asuntoon liittyvä tieto oli myös selkeää ja saimme kysymyksiimme aina vastauksen. Välittäjän kanssa oli muutenkin miellyttävä asioida.
Hyvä ja miellyttävä asiakaspalvelu. Kaikki sujui jouhevasti.
Asiallisesti hoidettu pitkä prosessi.
Ystävällinen, piti ajantasalla ja asiat tehtiin niin mikä on helpointa sekä ostajalle että myyjälle. Kumpaakaan suosimatta, vaikka toinen vaan hänen palveluistaan maksoi. Jaksoi kertoa asiat läpikotaisin.
tiedonkulku oli toimivaa asiantuntevaa palvelua palveluhenkisyys
Kaikki sujui hyvin ja ripeästi, koronatilanteesta huolimatta
Näyttö, tarjouksen tekeminen ja kaupanteko. Ylipäätään kommunikointi välittäjän kanssa oli sujuvaa ja vaivatonta.
Meitä pidettiin kokoajan ajan tasalla. Kommunikaatio toimi hyvin!
hyvin
Mielestäni asuntoni kauppa hoidettiin välittäjän toimesta kaikilta osilta hyvin.
Yhteydenpito oli nopeaa ja välittäjä ammattitaitoinen.
Välittäjä oli aktiivinen ja teki työnsä hyvin.
Loistavat esitteet kohteesta. Mutkaton yhteistyö ja osaaminen. Myyjä hyvä tyyppi.
Välittäjä, jolla oli aikaa vastata kysymyksiin. Välittäjä ei myöskään "hehkuttanut" kohdetta väärin syin vaan oli totuuden mukainen ja neutraali mielipiteissään
Kaikki meni mukavasti, välittäjä järjesti oman ajan minulle ennen varsinaista näyttöä ja sopimuksen tekoon löytyi tuuraaja, kun varsinainen välittäjä oli varattu.
Ordnande av visningen gick smidigt. Engagerad och kunnig förmedlare.
Kokonaisuus
Kaupan teko
Miellyttävä, asiansa osaava välittäjä joka teki parhaansa vaikkei kaupat onnistuneetkaan
Koko ketju toimeksiannon aloituksesta loppuunvientiin oli kiitettävä. Korona-ajan takia toimeksiantaja oli poissa kaupungista koko ajan ja välittäjä hoiti kaikki asiat.
Esittely
Mainostaminen eri sivuilla oli näkyvää ja herätti mielenkiintoa. Tarjouskaupaksi muuttaminen sujui jouhevasti.
Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja kauppa sujui mutkattomasti.
Myytiin nopeasti, prosessi oli nopea ja selkeä.
Asiakaspalvelu
Kaikki meni alusta loppuun hyvin.
Ystävällinen yhteydenpito
Viestintä oli selkeää ja omat näkökohtani otettiin hyvin huomioon. Viestintä oli johdonmukaista. Ei liian tiheätä eikä liian harvaa. Viestejä tuli silloin kuin oli jotain asiaa. Ei siis turhia viestittelyjä. Kun oli itselläni jotain kysyttävää, tuli vastaus aina ripeästi.
Välittäjän aktiivisuus myyjään ja tarjousten tekijöihin koko prosessin ajan. Huolellinen valmistautuminen myynti-ilmoituksen teossa. Lisäksi loppuvaiheessa ylimmän tarjouksen tekijän kanssa käydyt monivaiheiset keskustelut ja niistä tiedottaminen myyjälle.
Asuntokauppa oli sujuvaa - välittäjä toimi kaikin puolin ammattimaisesti ja asiallisesti.
Kaikki meni sovitulla tavalla ja hyvällä aikataululla.
Kaikki sujui. Välittäjä oli luottamusta herättävä ja miellyttävä.
Asunnon esittelyssä oli asiantunteva ote. Yhteydenpito välittäjään oli jouhevaa ja avointa. Välittäjä jalkautui taloyhtiöön etsiäkseen yhtiön puheenjohtajan käsiinsä, kun yhteystietoja ei muuten meinannut löytyä. Koko ostoprosessi sujui oikein mukavasti.
Kärsivällinen yhteydenpito myyjien kanssa
aktiivisuus, informointi
Kaikki yhteydenpito. Olen tosi tyytyväinen.
Kaikki asiointi sujui erittäin helposti ja saatoin luottaa välittäjään. Välittäjä oli alusta asti rehellinen ja kävi asiat läpi minun kanssani perinpohjaisesti.
Yhteydenpito, ja toki se, että koti meni ennätysnopeasti myyntiin.
Yhteistyö välittäjän kanssa, toiveitani kuunneltiin ja kauppojen sopiminen oli asiantuntevaa.
Markus Piittinen hoiti hommansa kaikin puolin hyvin, luotettavasti ja osaavasti ja hänen kanssaan oli mukava asioida.
Hyvää yhteydenpito aina kun tarvitsi
Myönteinen suhtautuminen asiakkaan näkemyksiin ja toiveisiin sekä aktiivinen osallistuminen asunnon vuokraamiseen liittyviin lisäselvityksiin.
Asiani tarkka ja ahkera seuraaminen.
Välittäjä oli aktiivinen ja jaksoi vastailla kaikkiin kysymyksiin ahkerasti ja hoitaa asiat.
Yhteydenotto, kommunikaatio ja saatavuus olivat erinomaisia.
Keskustelu oli aktiivista ja nopeaa, missään kohtaa ei tarvinut jäädä odottelemaan vastauksia.
kokonaisuudessaan meni hyvin
Mielestäni ei tarvitse eritellä mitään kohtia sillä kaikki sujui mutkattomasti. 😊
Antin kanssa oli helppo ja mukava asioida ja hän hoiti asuntomme myynnin todella hienosti ja nopeasti. Lämpimät kiitokset hyvästä palvelusta Antille.
Homma eteni nopeasti ja sujuvasti.
Kaikki adiat oluvat hyvin seljeästi kerrottu.,ei jäännyt missä kohtaa epäselvää miten asiat etenevt.
Yhteydenpito ja asioista sopiminen sujui hyvin
Tunne siitä, että tulin kuulluksi, kaikki asiani asuntooni liittyen otettiin huomioon. Välittäjä perehtyi asuntooni ja taloyhtiöön erittäin tarkasti ja huolellisesti. Välittäjä piti minut hyvin ajan tasalla koko ajan, oli aktiivisesti yhteydessä. Mielyttävä henkilökemia.
Yhteydenpito, näyttö, kaupantekotilaisuus
Avoin keskustelu, selkeä asiainti ,luotettava
Yhteydenpito, tiedotus, asiakkaan parhaan ajattelu
Välittäjä oli hyvin ystävällinen ja auttoi ihan kaikissa asioissa selkeästi ja hyvin. Hän oli myös tarkka ja huolellinen. Eikä liian ” tärkeä” tuttavallinen. Hänen kanssaan oli todella helppoa asioida.
oman välittäjän kanssa saatiin aina asiat nopeasti ja hyvin hoidettua. Meitä pidettiin hyvin ajan tasalla siitä, missä mennään.
Erittäin hienot kuvat ja hyvä myyntiesite, asuntonäyttökin saatiin joka viikko. Yksityisnäytöt useammin.
Yhteydenpito ja ajantasalla pitäminen. Luotettavuus ja tuttavallisuus.
Välittäjän tavoitti hyvin ja kaupat saatiin tehtyä nopeasti.
Yhteydenpito ja asioiden hoito oli sujuvaa, vastaukset nopeita, palvelu aina ystävällistä.
Kokonaisuutena meni hyvin ja kiitokset välittäjälle siitä, että jaksoi pitää ahkerasti yleisiä näyttöjä.
Yhteistyö ja viestintä. Välittäjä oli avulias ja kertoi kärsivällisesti vaiheista.
Koko homma
esittelyt kokonaisuutena, taloyhtiön dokumenttien saanti, itse kaupan teko
Kauppa oli nopea
Yhteydenpito ennen kaupan tarjouksen hyväksyntää. Video- ja valokuvaus sujui erityisen hyvin, kuten myös asunnon myyntitarjouksen esittäminen.
Mukava ja ystävällinen kommunikointi ja ajantasalla pitäminen
Asunto myytiin enne näyttöä.
Kommunikaatio välittäjän kanssa
Ystävällinen palvelu ja asioiden selvittäminen
Paperit saatiin kuntoon nopeasti ja vastaukset kysymyksiin tuli nopeasti. Tarjouskauppa ei ole kiva kun lähtö oli pikkaisen korkea - mutta ei välittäjän vika ja kaupathan tuli
Ammattimainen ja asintunteva välittäjä, jolla oli oikea kiinnostus saada asunto myydyksi.
Yhteydenpito välittäjän kanssa sujui nopeasti ja hän selvensi erinomaisesti monia ensiostajan huolia.
Välittäjä oli aina hyvin tavoitettavissa.
Tapaamiset alkoivat ajallaan
Nettiesittely.
Kaikki
Sain asunnon :D Yhteydenpito tarjous-vastatarjous-prosessin aikana sujui hyvin
Esittelyn sopiminen ja tarjouksen tekeminen
kommunikointi ja pankin suosittelu
Kauppatilaisuus sujui hyvin. Mikään muu sitten ei.
Tarjouksen hyväksymisen jälkeen homma sujui hyvin.
-
No jaaa empä keksi mitää
Ei yhtään mikään