Palautteet

Koko toiminta sujui erittäin asiantuntevasti ja sujuvasti. Alkutapaamisen jälkeen myytävän kohteen valokuvaus ja esille tuominen ja esitteleminen sujuivat nopeasti ja tuottivat hyvän tuloksen!
Välittäjä oli nopea ja kaikesta yhteydenpidosta jäi ammattimainen kuva. Lisäksi välittäjä oli rauhallinen ja antoi näytöllä meille omaa tilaa.
Asunnon näytöt, yhteydenpito näyttöjen välillä ja info näytön jälkeen, pitkän myyntiajan (puoli vuotta) aikana toivon ylläpitäminen, selkeä välityspalkkio, paperit kunnossa kaupantekotilaisuudessa, välittäjän kokemus näkyi kaikessa toiminnassa
Aarre Salminen hoiti kaupan erittäin hyvin: nopeasti, ystävällisesti ja asiantuntemuksella. Hän otti myös todella hyvät valokuvat.
Kysymyksiin vastaaninen ja nopea tiedon välitys
kaikki
Ammattitaitoinen välittäjä. Kilpailukykyinen välityspalkkio.
Kommunikointi ja rauhallisuus koko kaupankäynnin ajan.
kaikki sujui hyvin oli yhteydessä kun oli tarveta
Välittäjä osasi mielestäni myydä asuntoa hienolla tavalla kun kiinnostuneita asunnonostajia tuli näytöille.
Kohteen valokuvaus, myynti-ilmoitus kokonaisuutena. Lisäksi välittäjä oli hyvin aktiivinen ja ponnisteli saadakseen asunnon kaupaksi. Välittäjästä jäi kokonaisuutena ammattimainen ja hyvä vaikutelma. Asunnon myyntiaika oli melko nopea (noin 70 päivää). Olen oikein tyytyväinen kokonaisuutena. Arvosana 9. Voisin ottaa saman välittäjän toistekin.
paikallistuntemus
Vuorovaikutus oli välittäjän kanssa erinomaista.
Asiallinen asunnon esittely vilpittömästi ja määrätietoisesti.
Nopea yhteydenotto ja aina vastaus. Sujuva kommunikointi.
Näyttöjen järjestäminen omien toiveiden mukaan
Kokonaisvaltaisesti kaikki.
Melkein kaikki asiat meni hyvin
Sain nopeasti tarvitsemani tiedot ja kaikki hoidettiin asiallisesti alusta loppuun
Asunto esiteltiin monipuolisesti ja konstailemattomasti. Esittelijä ei ollut yhtään päällekäyvä tai hehkuttanut kohdetta liikaa, vaan oli mutkaton ja rehellisen oloinen.
Hyvä asiakaspalvelu ja asioiden hoitaminen mutkattomasti
Yhteydenpito. Erityisen nopeat vastaukset kysymyksiin. Alueen paikallistuntemus. Hinnoittelu ja toivotun myyntihinnan toteutuminen.
Kaikki yleiset hommat