Palautteet

Haasteellisen taustatiedon hoitaminen niin, ettei ostaja pelästynyt.
Suurkiitos Eeva Lönnbergille, joka on ammattinsa hallitseva, luotettava ja tinkimätön supermyyjä!
Sovitut ajat ja näytöt! Hyvä palvelu ja miellyttävä henkilö, helppo neuvotella.
Välittäjä piti minut koko ajan ajantasalla ja sai asunnostamme edustavan näköisen. Myynti sekä kaupat sujuivat helposti ja nopeasti.
Toiminta oli kokonaisuudessaan ammattitaitoista.
Ostimme uuden kiinteistön. Saimme erittäin hyvää ja ammattitaitoista palvelua kiinteistökaupasta. Kaikki tarvittava asia kerrottiin selkeästi, ja meitä palveltiin loppuun saakka, eikä kertaakaan tullut tunnetta etteikö asiat sujuisi hyvin Kiitos, voimme erittäin mielellämme suositella teitä
Kaikki on sujunut aivan loistavasti.
Kaikki sujui hyvin. Viikottainen tiedotus siitä, missä mennään, oli hyvä. Poikkeustilanteissa, joita tuli sairauden vuoksi, noudatettiin hienosti meidän toiveitamme.
Kaikki asiat sujuivat kivuttomasti.
Sain asunnostani melkein haluamani hinnan, välittäjä oli oikein ammattitaitoinen ja sinnikäs ja jaksoi viimeiseen saakka etsiä sopivaa ostajaa. Kokonaisuudessaan prosessi meni loistavasti!
Olen hyvin tyytyväinen asunnosta. Kiitos paljon kiinteistövälittäjälle Eevalle. Voittanut asiat hyvin nopeasti ja ammattilaisesti.
Asunnon myyntisopimus oli selkeä ja siitä pidettiin kiinni. Myynti tilanteesta kerrottiin asiakkaalle viikoittain, annettiin ajan tasalla oleva realistinen tilannetieto. Vaikeasta myynti tilanteesta huolimatta koskaan ei syntynyt sellainen tunne, että ollaan luopumassa tai luovuttamassa. Asunnon myynti esittelyitä järjestettiin lähes viikoittain, samoin suoramarkkinointia. ERITTÄIN HYVÄ, 10+ :)
Yhteistyö välittäjän kanssa. Välittäjä hoiti lupauksensa. Käytimme samaa välittäjää sekä uuden asunnon ostossa että vanhan asuntomme myynnissä.
Aikataulu piti, vaikka edettiin hyvin nopeasti.
Asunnon myynti onnistui ennätysajassa ja välittäjä hoiti työnsä tarkasti ja ammattimaisesti. Olin tyytyväinen myös hintatoteumaan.
Ostin Sp kodista asunnon. Palvelu täytti odotukset. Kaupan tekoon liittyvät asiat hoidettiin, kuten oli sovittu.
Kommunikointi välittäjän kanssa oli sujuvaa. Ammattikuvaajan käyttö myynti-ilmoituksen tekemisessä oli positiivista. Välittäjän sitoutuminen myytävään kohteeseen oli hyvää.
Välittäjän myyntipuhe myydessään itsensä meille.
Kaupat syntyivät nopeasti.
Joustavuus yksityisnäytöissä
Asunnosta saatiin korkeampi hinta kuin osasin odottaa. Välittäjään sai hyvin yhteyden.