Palautteet

Välittäjä piti yhteyttä kiitettävällä tavalla, ja tuli tunne että oikeasti asioita tapahtui. Lisäksi sain arvokkaita näkökantoja myynnin avuksi ja tueksi. Mitään ei tuputettu, vaan yhteiseen hiileen puhallettiin. Arvostan suuresti, erittäin ammattitaitoista toimintaa!
Sovittu esittelyaika oli tasmallinen.
Kokonaisuus/ nopea vastaus ja ystävällisyys
Best agent in Helsinki
Välittäjä hoiti myyntityöhön liittyvät asiat jämäkästi ja ammattitaitoisesti. Hänen kokemuksensa asuntokaupoista ja rauhallinen olemuksensa heijasteli varmuutta kaupanteossa. Yhteydenpito oli säännöllistä kun asunnon katsojia oli käynyt ja tarjouksia saatu niin kävimme asiat pian läpi. Asunnon ostaja kehui asuntoa ja myös välittäjää jonka kanssa asiat hoitui loistavasti
koko homma
Asiointi ja yhteydenpito välittäjä Ilpo Harjun kanssa.
Lähes kaikki
Melkein kaakkokommunikointi
Myynti sujui erittäin loistavasti, asunto oli alle viikon myynnissä.
Välittäjä oli kiinnostunut oikeesti kohteesta eikä vaan rahan perässä :)
Vastuussa oleva henkilö oli hyvin ystävällinen. Hänen nimi on Mr. Ilpo Harju. Haluaisin suositella yritystäsi muille ihmisille. Kiitoksia paljon Ilpo!
SP-Kotien kiinteistövälittäjä Ilpo Harju hoiti asuntokaupan alusta loppuun nopeasti ja ammattitaitoisesti! Ilpon kanssa oli miellyttävä asioida. Suosittelen!
Parempaa välittäjää en ensimmäisen asunnon myyntiin olisi voinut valita. Alusta lähtien oli sellainen tunne, että homma on hoidossa. Ilposta välittyi ennen kaikkea asiantuntevuus ja luotettavuus. Hän selvästi halusi, että sekä myyjä että ostaja ovat kauppaan tyytyväisiä. Asunto meni todella nopeasti kaupaksi hyvään hintaan. Suosittelen Ilpoa lämpimästi!
Kaikki!
Kiinteistö välittäjän osuus oli mielestäni sujuvaa toimintaa ja ystävällistä.
We love Ilpo 😍
Kokonaisuudessaan meni loistavasti arviokäynnistä kaupantekoon.
Olimme onnekkaita, että saimme oman asuntomme myydyksi heti ensimmäisen näytön pohjalta. Mukavan välittäjän kanssa yhteistyö sujui hyvin.
Kaikki sujui hyvin.
Olimme onnekkaita, oma asuntomme meni nopeasti kaupaksi ja samaan aikaan löytyi meille uusi asunto. Yhteydenpito väittäjän kanssa sujui mukavavan rennosti.
Valokuvaus, hyvät kuvat. Myynti nopeasti. Myyjä mukava.
Kaikki sujui hyvin toimeksiannon tekemisestä aina kauppoihin pankissa. Voi ehdottomasti suositella muillekin.
Palvelu joustavaa
Asiat sujuivat melko mutkattomasti ja joutuisasti, vaikka aikataulut olivatkin ehkä hieman haastavat.
Kommunikointi.
Välittäjä viesti aktiivisesti prosessin ajan, jolloin pysyimme kartalla missä mennään. Välittäjä oli myös ystävällinen. Välittäjä hoiti kokonaisuuden ns. avaimet käteen -periaatteen mukaisesti, jolloin emme itse joutuneet muuta kuin soittamaan kerran tai pari pankkiin.
Välittäjämme oli/on kaikin puolin ammattitaitoinen. Luotimme asuntokauppamme luottavaisin mielin hänen käsiinsä. Olemme olleet tyytyväisiä.
Välittäjän ammattitaito ja luotettavuus näkyi kaikissa vaiheissa. Ahkera työskentely johti hyvään lopputulokseen.
Kommunikointi myyjän ja ostajan kesken välittäjän toimesta.
Vuoropuhelu välittäjän kanssa oli avointa ja rentoa. Sunnuntai näytöissä ei pidetty oikeastaan taukoja vaikka myynti venyi n. 6 kk pitkäksi. Oli koko ajan tunne että asunto yritetään oikeasti saada kaupaksi eikä jäädä pelkän nettikiinnostuksen varaan.
Ostajan kannalta välittäjä piti hyvin yhteyttä ja hoiti kaupan asiantuntevasti
Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa.
Erittäin nopeat kaupat. Asunto meni alle vuorokaudessa. Ja kiitokset välittäjälle että sai molemmat kaupat samalle päivälle.
Yhteyden otto
Asuntoa pääsi katsomaan hyvin, kommunikointi/yhteydenpito
Asunto meni nopeasti kaupaksi, tähän toki varmasti auttoi asunnon kuntokin. Sopiva välityspalkkio.
Yhteydenotto, esittely ja yhteydenpito.
Välittäjä vastasi yleensä hyvin nopeasti yhteydenottoihini.