Palautteet

Kaikki. Onnistuimme saamaan välittäjän, joka palveli meitä, sekä ostajaa asiantuntijana.
Kaikki
Kaikki sujui moitteettomasti
Ostajan näkökulmasta kaikki sujuivat erinomaisesti. Aikataulu oli kiireellinen ja siitä huolimatta "matka" oli sujuva ja ammattitaidolla hoidettu ensimmäisestä näytöstä kaupantekoon asti. Lisäksi kommunikointi välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävää.
Yhteydenpito välittäjään
Ystävällisyys ja asiallisuus.
Välittäjä eli aidosti mukana tonttikaupassamme, hänellä ei missään vaiheessa ollut kiire hosua minnekään. Olimme tontilla mm. pari tuntia, kun tarjous oli jo ratkennut hyväksemme. Kertaakaan välittäjä ei vilkuillut kelloa. Muutenkin hän vastaili kysymyksiimme ja kaupat saatiin myöskin sovittua jouhevasti. Tähän varmasti vaikutti myös myyjä, joka ei myöskään ollut "jäniksen selässä". Saimme rauhassa hoitaa laina-asiat kuntoon ja kaupat onnistuivat mutkattomasti.
Välittäjä Marja oli oikein ihana. Marja oli kärsivällinen, osasi vastata kysymyksiimme juuri niin että ymmärsimme vastaukset. Marja ei myöskään ollut liian aktiivinen, ei tullut tunnetta että mitään tyrkytettäisi.
Kaikki
Asian tuntemus
Yhteydenpito, kommunikointi asiakkaan kanssa ja aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista.
Kokonaisuus välittäjä erinomainen asiantunteva asiallinen huippu
Välittäjän pitkäjänteisyys vaikean kohteen (alueen) kanssa. Todellinen henkilökohtainen paneutuminen tehtävään, eikä luovuttanut koskaan. Pääsimme tavoitteeseemme tästä ansiosta.
Asunnon valmistelu myyntikuntoon, yhteydenpito toimeksiantajaan myyntiprosessin aikana ja kaikkien tarvittavien asiakirjojen valmistelu myyntiä ja kaupantekoa varten.
Yhteydenpito ja yhteistyö koko välitysprosessin aikana & asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen
Välittäjä oli mielestäni tosi ammattitaitoinen. Hän tiesi kakki käytännön asiat ja kertoi meille selkeästi mitä meidän myyjänä kuului ottaa huomioon. Hän myös tiedotti asioista hyvin, niin että koko ajan tiedettiin missä mentiin. Ollaan tosi tyytyväisiä.
Yhteydenpito välittäjän kanssa.
Yhteydenpitoja vaivattomuus
Välittäjä Marja oli erittäin asiallinen, asiakasystävällinen, asiantunteva ja aktiivinen.
Tarjouksen etenemisen tiedottaminen
Tiedottaminen, ehdotettiin kohteita, tietty avoimuus
Asunnon osto välittäjän avulla onnistui hyvin.
Esittelyiden järjestäminen
Näyttelyitä järjestettiin säännöllisesti ja itse tykkäsin erityisesti välittäjän rauhallisesta olemuksesta ja ystävällisyydestä.
vuokralainen löytyi nopeasti