Palautteet

Kaikki. Onnistuimme saamaan välittäjän, joka palveli meitä, sekä ostajaa asiantuntijana.
Kaikki
Kaikki sujui moitteettomasti
Ostajan näkökulmasta kaikki sujuivat erinomaisesti. Aikataulu oli kiireellinen ja siitä huolimatta "matka" oli sujuva ja ammattitaidolla hoidettu ensimmäisestä näytöstä kaupantekoon asti. Lisäksi kommunikointi välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävää.
Yhteydenpito välittäjään
Ystävällisyys ja asiallisuus.
Välittäjä eli aidosti mukana tonttikaupassamme, hänellä ei missään vaiheessa ollut kiire hosua minnekään. Olimme tontilla mm. pari tuntia, kun tarjous oli jo ratkennut hyväksemme. Kertaakaan välittäjä ei vilkuillut kelloa. Muutenkin hän vastaili kysymyksiimme ja kaupat saatiin myöskin sovittua jouhevasti. Tähän varmasti vaikutti myös myyjä, joka ei myöskään ollut "jäniksen selässä". Saimme rauhassa hoitaa laina-asiat kuntoon ja kaupat onnistuivat mutkattomasti.
Välittäjä Marja oli oikein ihana. Marja oli kärsivällinen, osasi vastata kysymyksiimme juuri niin että ymmärsimme vastaukset. Marja ei myöskään ollut liian aktiivinen, ei tullut tunnetta että mitään tyrkytettäisi.
Kaikki
Asian tuntemus
Yhteydenpito, kommunikointi asiakkaan kanssa ja aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista.
Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Suurimpana onnistumisena pidän oikean markkinahinnan määrittelyä ja välittäjän vahvaa uskoa siihen. Oikean hinnan määrittelyssä voi voittaa paljon, koska huonommin markkinaa tunteva voisi hinnoitella talon kymppitonneja pieleen.
Välittäjä oli aidosti perehtynyt kohteeseen ja sen yksityiskohtiin. Ystävällinen ja lämminhenkinen näyttö, sekä rauha tutustua kohteeseen omaan tahtiin. Kiireetön ilmapiiri. Sydämellinen kiitos. Homma
Kohteeseen perehtyminen oli tehty todella huolella ja yhteydenpito oli kattavaa, mutta asiallista.
Välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävä asioida ja hän ilmoitti hyvissä ajoin näytöstä ja ilmoitti myös näytön jälkeen miten oli mennyt. Saatoin luottaa hänen ammattitaitoonsa.
Kaupanteko kokonaisuudessaan selkeä ja läpinäkyvä prosessi.
Kauppa kiinteistöstä.
Kokonaisuus välittäjä erinomainen asiantunteva asiallinen huippu
Välittäjän pitkäjänteisyys vaikean kohteen (alueen) kanssa. Todellinen henkilökohtainen paneutuminen tehtävään, eikä luovuttanut koskaan. Pääsimme tavoitteeseemme tästä ansiosta.
Asunnon valmistelu myyntikuntoon, yhteydenpito toimeksiantajaan myyntiprosessin aikana ja kaikkien tarvittavien asiakirjojen valmistelu myyntiä ja kaupantekoa varten.
Yhteydenpito ja yhteistyö koko välitysprosessin aikana & asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen
Välittäjä oli mielestäni tosi ammattitaitoinen. Hän tiesi kakki käytännön asiat ja kertoi meille selkeästi mitä meidän myyjänä kuului ottaa huomioon. Hän myös tiedotti asioista hyvin, niin että koko ajan tiedettiin missä mentiin. Ollaan tosi tyytyväisiä.
Yhteydenpito välittäjän kanssa.
Yhteydenpitoja vaivattomuus
Välittäjä Marja oli erittäin asiallinen, asiakasystävällinen, asiantunteva ja aktiivinen.
Tarjouksen etenemisen tiedottaminen
Ehdotettamani tapaamiset aina onnistui ja hän vastasi nopeasti kysymyksiini, ystävällisyys
Esittelyitä oli säännöllisesti. Eli markkinointi oli hyvää.
Asiat sujuivat erityisen hyvin, emme tavanneet kuin pari kertaa mutta asiaan kuin asiaan sain nopeasti vastauksen ja viimeisen kerran kun tapasimme niin tuntui että tapaan tutun ihmisen jonka olen tavannut usein. Kiitos vielä Marja Niskanen
Valitsevaan tilanteeseen nähden kaikki meni ok.
Kaupan teko onnistui monien vaiheiden jälkeen ja välittäjä toimi erityisen joustavasti.
Ystävällinen palvelu.
Kaupanteko sujui joustavasti ja välittäjä kuunteli asiakkaan toiveita.
Tiedottaminen, ehdotettiin kohteita, tietty avoimuus
Asunnon osto välittäjän avulla onnistui hyvin.
Esittelyiden järjestäminen
Asian hoidettiin asiantuntevasti, ripeästi, ystävällisesti..siinä muutama mainitakseni.
Näyttelyitä järjestettiin säännöllisesti ja itse tykkäsin erityisesti välittäjän rauhallisesta olemuksesta ja ystävällisyydestä.
vuokralainen löytyi nopeasti