Kiinteistönvälitystä hyvällä vainulla

Kun tahdot myydä kodin, meiltä löydät asiantuntevat ja joustavat kiinteistönvälittäjät, jotka tuntevat kulmasi. Ostotoimeksiannolla Sp-Koti etsii sinulle toiveidesi mukaisen kodin joka ei ole julkisessa myynnissä.
check

Asiakastyytyväisyys 9,2/10 asunnon ostaneiden ja myyneiden keskuudessa

check

Hyvä alueellinen paikallistuntemus: 71 toimipistettä ympäri Suomen

check

Tyytyväinen ja asiantunteva henkilöstö = tyytyväiset asiakkaat

Kiinteistönvälitystä 10 vuoden kokemuksella

Sp-Koti on Säästöpankin vuonna 2010 perustama kiinteistönvälitysketju, joka kasvaa jatkuvasti. Olemme hyviä kavereita Säästöpankin kanssa, mutta palvelemme erittäin mielellämme kaikkien pankkien asiakkaita.
Jos harkitset asunnon ostoa, myyntiä tai ostotoimeksiannon tekemistä, täytä alla oleva yhteystietolomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Asunnon myynti mielessä?

Meiltä saat asuinalueesi tuntevan kiinteistönvälittäjän hoitamaan asuntosi myynnin. Sp-Kodin kiinteistönvälittäjä tutustuu kotiisi ilmaiseksi ja auttaa sinua tekemään päätöksen asunnon järkevän myyntihinnan, markkinointitavan ja potentiaalisen ostajaryhmän suhteen. Saat myös näkemyksen siitä, minkälaisia korjauksia asuntoon kannattaa tehdä ennen myynnin aloittamista. Lue lisää asunnon myynnistä.

Täydellinen asunto mielessä, mutta kohde puuttuu - hyödynnä ostotoimeksianto

Kun sinulla on mielessäsi asunto, jonka tahdot, mutta sopivaa kohdetta ei tunnu osuvan kohdalle, saattaa ostotoimeksianto sopia sinulle. Ostotoimeksiannolla välittäjämme etsii asuntoa antamillasi kriteereillä Sp-Kodin kaikkien myynnissä olevien kohteiden joukosta, muiden välittäjien tarjonnasta sekä suoraan yksityisiltä asunnon omistajilta. Tutustu ostotoimeksiantoihin.

Täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Säästöpankki auttaa sinua asuntolaina-asioissa. Täytä markkinoiden selkein lainahakemus nyt.

Ajankohtaista

;