Palvelumme yrittäjälle

Meille jokainen yrittäjä ja yritys ovat tärkeitä – sinulle se näkyy ensiluokkaisena henkilökohtaisena palveluna, jonka avulla juuri sinun yrityksellesi löydetään parhaat ratkaisut.
Kun yrityksesi pankkiasiat ovat hyvissä käsissä, voit keskittyä rakentamaan yrityksesi menestystarinaa!

Rahoitusta yrityksesi hankintoihin, kassanhallintaan ja käyttöpääomaan

Mikä on paras tapa rahoittaa yrityksen iso investointi tai selviytyä hetkellisestä kassavajeesta? Asiantuntijoidemme avulla löydät sinulle sopivimmat rahoitusvaihtoehdot, ja valikoimaa lisää entisestään laaja kumppanuusyhteistyömme. Olitpa perustamassa yritystä, aloittamassa kauppaa ulkomaille tai edessäsi on omistajanvaihdos, Säästöpankki kulkee rinnallasi.

Joustavat välineet päivittäisten raha-asioiden hoitoon

  • Kokoamme yrityksellesi yksilöllisen ja kattavan palvelupaketin. Säästöpankin palveluiden avulla pystyt hoitamaan yrityksesi rahaliikenteen nopeasti ja vaivattomasti.
  • Säästöpankin yrityskorteilla maksut hoituvat kätevästi niin kotimaassa kuin ulkomailla. 
  • Huolellisella kassanhallinnalla takaat yrityksesi maksuvalmiuden eri tilanteissa ja siirrät ylimääräiset kassavarat tuottamaan.

Vaurautta säästämisellä, sijoittamisella ja varainhoidolla

Pienenkin yrityksen kassanhallinta on tärkeää. Sijoittamalla tilillä makaavat kassavarat Säästöpankin asiantuntijoiden avustuksella sinulle sopiviin sijoituskohteisiin saat parhaan tuoton yrityksesi varoille.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan riskinottokyvyllesi ja tuotto-odotuksillesi sopivimmat vaihtoehdot. Voit myös antaa täyden valtakirjan, jolla tuttu yhteyshenkilösi Säästöpankissa tekee varainhoidon puolestasi.

Tahdotko asiantuntevan pankin kumppaniksesi? Varaa aika tapaamiseen.