Logo

Kortit

Yksityisasiakkaat » Kortit ja tilit » Kortit » Luottoraja ja minimilyhennys

Valitse sinulle sopiva luottoraja

Kaikki ostot, käteisnostot ja Visa-tilisiirrot voivat aina olla yhteensä enintään sinulle myönnetyn luottorajan suuruisia. Valitse siis sinulle sopiva luottoraja.

Luotolla maksaminen on yksinkertaista ja joustavaa. Saat lisää maksuvaraa kortillesi luottorajasi puitteissa aina, kun lyhennät Visa-laskuasi. Käyttövarasi ei enää ole sidoksissa kuukauden vaihtumiseen.

Vältyt helposti luottokuluilta maksaessasi Visa-kortilla tehdyt tapahtumat kokonaisuudessaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Visa-laskun koroton maksuaika on keskimäärin 40 päivää.

Valitse sinulle sopiva minimilyhennys

Visa-laskun saat edelleen kerran kuukaudessa. Korttia hakiessasi voit itse valita sopivan minimilyhennyksen, jolla lyhennät laskuasi kuukausittain.

Minimilyhennys on prosenttiosuus laskutushetken velkasaldosta. Voit lyhentää laskuasi myös vähimmäismäärää enemmän tai maksaa vaikka koko laskun kerralla. Näin saat sujuvuutta ja joustoa laskunmaksuusi, kun lyhennät laskuasi juuri tilanteeseesi sopivalla summalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää maksukorteistamme!

Tervetuloa Helmi Säästöpankki Oyn kotisivuille

Olet Helmi Säästöpankki Oyn sivuilla. Jos haluat Säästöpankkiryhmän yhteisille sivuille, valitse vetovalikosta ”Näytä kaikki konttorit” ja paina OK.

muista valinta

Kirjaudu verkkopankkiin

Käyttäjätunnus
Salasana