Logo
Ensiasunnon hankinta | Asunnonvaihto | Rakentaminen | Remontti ja sisustaminen | Lainan turvaaminen | Vuokra-asuminen

Koti ja asuminen

 

Tästä osiosta löydät tietoa ja hyviä vinkkejä kotiin ja asumiseen liittyvistä asioista. Olitpa ostamassa ensimmäistä omaa asuntoasi, rakentamassa alusta alkaen itse tai vaikkapa remontoimassa nykyistä kotiasi, saat Säästöpankista apua ja tukea suunnitelmiisi.

 

 

 

Yksityisasiakkaat » Koti ja asuminen

Koti ja asuminen

Oletko ostamassa asuntoa, rakentamassa omakotitaloa tai vaikka remontoimassa kotiasi uuteen uskoon? Säästöpankista löydät kumppanin elämän suuriin ja pieniin tarpeisiin.

Saat nopeasti paikallisesta konttoristamme tarpeitasi vastaavan lainapäätöksen sinulle räätälöidyllä takaisinmaksuajalla. Voit itse päättää kuinka herkästi haluat koron seuraavan markkinoita.

Sinulla on mahdollisuus neuvotella lyhennysvapaasta jaksosta lainanmaksuusi. Lisäksi voit turvata lainanmaksusi lainaturvalla ja korkokatolla saat suojaa korkojen nousulta.

Säästöpankin Koti ja asuminen -osiossa voit tehdä laskelmia ja suunnitelmia unelmiesi toteuttamiseksi. Autamme sinua löytämään taloutesi tasapainon, jossa rahaa jää myös elämiseen.

Etsitkö uutta kotia? Tai oletko myymässä vanhaa asuntoasi? Sp-Koti on Säästöpankin uusi kodikas kiinteistönvälityspalvelu, joka tuntee paikalliset asuntomarkkinat.

Tutustu Sp-Kodin palveluihin
Katso Sp-Kodissa myytävänä olevia kohteita 

Tervetuloa Säästöpankin kotisivuille

Olet Säästöpankkiryhmän yhteisillä sivuilla. Jos haluat tutustua paikallisen Säästöpankkisi sivuihin, valitse vetovalikosta oman paikkakuntasi konttori ja paina OK.

muista valinta

Kirjaudu verkkopankkiin

Käyttäjätunnus
Salasana