Logo

Sijoitusrahastot - vaivaton tapa säästää ja vaurastua

Rahastosäästämisellä säästät ja sijoitat varallisuuttasi kansainvälisillä sijoitusmarkkinoilla. Sijoitusrahastot ovat helppohoitoisia ja alkuun pääsee pienelläkin summalla.

Sijoitusrahasto muodostuu säästäjien varoista, jotka on sijoitettu useisiin eri sijoituskohteisiin. Rahaston sijoitukset voivat olla osakkeita, korkosijoituksia ja muita arvopapereita.

Rahastoja hoitavat sijoitusalan ammattilaiset rahaston sääntöjen mukaisesti. Rahastosäästäjänä ostat sijoitusrahaston osuuksia Säästöpankin konttorissa tai verkkopankissa. Saat säästöillesi tuottoa rahaston sijoitusten koroista, osingoista ja arvonnoususta.

Miksi Säästöpankin sijoitusrahasto?

Rahastosäästämisen etuja ovat

  • suursijoittajan edut, kauppaa käydään suurilla erillä ja pienemmin kustannuksin kuin yksityisen sijoittajan on mahdollista tehdä
  • riskien hajautus, varat on sijoitettu useisiin eri kohteisiin
  • rahasto-osuuksien ostamisen ja myymisen nopeus, voit muuttaa osuutesi helposti rahaksi
  • sijoituksen seuranta, saat vuosittain raportin rahastosijoituksesi tilanteesta ja voit seurata rahaston kehitystä vaikka päivittäin Säästöpankin verkkosivuilla.

Rahastosäästämisen suurimmat edut perustuvat pitkäjänteisyyteen. Pidemmällä aikavälillä kurssiheilahtelut ehtivät tasaantua ja sijoituksille kertyy suurempi tuotto.

Tekemällä rahastosäästösopimuksen, haluamasi summa sijoitetaan sovituin määräajoin valitsemaasi rahastoon.

Useimmat Säästöpankin sijoitusrahastot sopivat erinomaisesti myös vakuutussäästämiseen.

Lue lisää rahastoista

Tervetuloa Mietoisten Säästöpankin kotisivuille

Olet Mietoisten Säästöpankin sivuilla. Jos haluat Säästöpankkiryhmän yhteisille sivuille, valitse vetovalikosta ”Näytä kaikki konttorit” ja paina OK.

muista valinta

Kirjaudu verkkopankkiin

Käyttäjätunnus
Salasana