Logo
Säännöllinen säästäminen | Sijoittaminen Säästöpankissa | Säästöjen ja sijoitusten hoito | Toiselle säästäminen | Verotus | Markkinainformaatio

Säästäminen ja sijoittaminen

 

Tästä osiosta löydät paljon tietoa säästämisestä ja sijoittamisesta. Tutustu Säästöpankin eri elämäntilanteisiin sopiviin ratkaisuihin, hyödynnä sivuilta löytyvät vinkit ja linkit ja lähde rohkeasti selvittämään, millainen tapa säästää ja sijoittaa sopii juuri sinulle.

 

 

Yksityisasiakkaat » Säästäminen ja sijoittaminen

Säästöpankki on säästämisen asiantuntija

Säästöpankista saat omiin tarpeisiisi sopivia, joustavia ja helppoja säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja. Autamme sinua löytämään ja oppimaan uusia malleja säästämiseesi ja taloutesi tasapainottamiseen.

Jokainen voi säästää ja sijoittaa omalla tavallaan, omia tarpeitaan ja tavoitteitaan ajatellen. Voit säästää pieniäkin summia kerrallaan. Se tuo valinnanvapautta arkeen, eikä sinun tarvitse tinkiä elämän laadusta.

Sijoitustoiminnan aloittamisessa taas on tärkeää tunnistaa, millainen sijoittaja sinä olet. Kun tunnet itsesi sijoittajana, osaat paremmin tehdä myös oikeanlaisia sijoituspäätöksiä.

Tältä sivustolta löydät juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivia tapoja säästää ja sijoittaa.Tutustu ehdotuksiimme, joilla pääset alkuun, olipa tavoitteesi  sitten aivan lähitulevaisuudessa tai hieman pidemmän matkan päässä. 

Tervetuloa Mietoisten Säästöpankin kotisivuille

Olet Mietoisten Säästöpankin sivuilla. Jos haluat Säästöpankkiryhmän yhteisille sivuille, valitse vetovalikosta ”Näytä kaikki konttorit” ja paina OK.

muista valinta

Kirjaudu verkkopankkiin

Käyttäjätunnus
Salasana