Logo
Mökki ja vapaa-ajan asunto | Opintojen rahoittaminen | Muut lainatarpeet | Sijoitusasunto | Lainan turvaaminen | Järkevä luotonkäyttö

Mökki ja vapaa-ajan asunto

Yksityisasiakkaat » Muu lainatarve » Mökki ja vapaa-ajan asunto » Mökkilainaa Säästöpankista

Rahoita mökkihaave järkevästi

Laadukkaaseen vapaa-aikaan sijoittaminen kannattaa. Oma mökki järven rannalla tai metsän siimeksessä voi olla tarpeellinen lepopaikka keskellä töiden ja velvoitteiden kiireistä karusellia.

Kun raha-asiat ovat kunnossa, mökin tai vapaa-ajan asunnon hankkiminen ja remontointi onnistuu mutkattomasti Säästöpankin avulla. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan mökkilainan.

Mietimme yhdessä sinulle sopivat lainan lyhennykset ja sinulla on mahdollisuus myös maksuvapaisiin kuukausiin. Tarkoituksena on, että taloutesi pysyy jatkossakin tasapainossa ja pääset täysillä nauttimaan uudesta hankinnastasi.

Hanki lainalupaus etukäteen

Ennen kuin lähdet metsästämään mökkiä tai kakkoskotia, hae pankilta lainalupaus. Selvitämme yhdessä lainanmaksukykysi ja tarvittavat vakuudet, niin että tiedät jo ennakolta, millaiseen huvilaan sinulla on varaa. Oman tuvan etsimistä helpottaa, kun voit keskittyä tietyn hintaluokan tarjokkaisiin ja pääset tekemään tarjouksen heti kun löydät haluamasi.

Hyödynnä sivuillamme olevia erilaisia laskureita. Niiden avulla hahmotat oman maksukykysi.

Kesämökin vakuusarvo

Kesämökkilainaan pätevät samat käytänteet kuin asuntolainan hakemiseen.

Kesämökin vakuusarvo on yleensä noin 50 prosenttia lainan vakuudesta. Vakuusarvon suuruuteen vaikuttaa muun muassa mökin talviasuttavuus sekä myös yleinen mukavuustaso, kuten sähkö ja juokseva vesi.

Kannattaa muistaa, että mökkilainan korkoja ei voi asuntolainan korkojen tapaan vähentää verotuksessa, koska kysymyksessä ei ole vakituinen asunto.
 

Tervetuloa Säästöpankin kotisivuille

Olet Säästöpankkiryhmän yhteisillä sivuilla. Jos haluat tutustua paikallisen Säästöpankkisi sivuihin, valitse vetovalikosta oman paikkakuntasi konttori ja paina OK.

muista valinta

Kirjaudu verkkopankkiin

Käyttäjätunnus
Salasana