Asunto Espanjasta

Kakkosasunnoksi, eläkepäiviä varten, pakopaikka Suomen talven ajaksi…asunto Espanjassa voi olla pian sinun! Ota yhteys Sp-Kodin toimipisteisiin Costa del Solilla tai Costa Blancalla ja aloita matka aurinkoisempaan tulevaisuuteen.

Asuntoja Espanjassa – jo yli 10 vuoden kokemuksella

Espanjassa toimivilla Sp-Kodin kiinteistönvälittäjillämme on vahvan paikallistuntemuksen lisäksi yli 10 vuoden kokemus Espanjan asuntomarkkinoilla toimimisesta. Heidän kauttaan saat kaikki asunnon myyntiin, vaihtoon ja ostamiseen tarvittavat palvelut Avaimet käteen -periaatteella – luotettavasti, helposti ja turvallisesti suomen kielellä.

Millaisia asuntoja Espanjassa on myynnissä? Tutustu asuntotarjontaan

Voit tutustua helposti kaikkiin Costa del Solin, Costa Blancan tai koko Espanjan myyntikohteisiin ottamalla yhteyttä Espanjan toimipisteisiimme. Kauttamme löydät niin kerrostaloasunnot kaupunkien keskustasta, asunnot rannalta, villat, joissa on oma uima-allas kuin uudiskohteet läheltä golf-kenttiäkin.

Asunto Espanjasta antaa aurinkoa, lämpöä ja parempaa elämisen laatua

Oma koti tai loma-asunto Espanjan rannikoilta on yhä useamman suomalaisen toiveissa. Ja miksipä ei olisi: Välimeren alueen lämpimämpi ilmasto, valoisammat talvikuukaudet ja edullisemmat asumiskustannukset vetävät meitä pohjoisen asukkaita puoleensa – kiireettömämmän elämäntavan ja leppoisamman arjen, kauniin luonnon sekä monipuolisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi.

Etätöitä ja suomalaisen koulun käyntiä Espanjassa asuen

Etätyömahdollisuuksien kehittymisen ja yleistymisen myötä myös monet lapsiperheet ja nuoret aikuiset ovat muuttaneet Costa del Solin, eli suomalaisittain Aurinkorannikon ja Costa Blancan, eli Valkoisen rannikon alueille. Tasokkaiden kansainvälisten päiväkotien ja koulujen lisäksi Costa del Solilla toimii myös Opetusministeriön alainen suomalainen koulu, jossa noudatetaan Suomen perusopetuksen ja lukiokoulutuksen opetussuunnitelmaa esikouluikäisistä lähtien. Costa Blancalla on tarjolla suomenkielistä perusopetusta Skandinaviska Skolanin (Orihuela Costa) suomenkielisessä ryhmässä. Myös kansainväliset koulut ovat suosittuja ja niissä voi opiskella mm. englanniksi.

Monet suomalaiset yritykset ovat aloittaneet liiketoiminnan tai siirtäneet osan toiminnoistaan viime vuosien aikana näille alueille. Suomalaisten yrittäjien määrä on jatkuvassa kasvussa.

Kiinteistönvälittäjämme tuntevat espanjalaisen kauppatavan

Monille kodinostoa Espanjasta suunnittelevalle tulee yllätyksenä se, että espanjalainen kauppatapa ja asuntokauppaa koskeva lainsäädäntö poikkeavat osin merkittävästikin suomalaisesta.

Espanjassa kaikki asuntokauppa on kiinteistökauppaa, myös huoneistojen osalta. Asunnon ostajalla ja myyjällä on omat välittäjänsä. Notaari tarkistaa ja vahvistaa asuntokaupat. Tästäkin johtuen on erityisen tärkeää, että asunnon etsinnässä ja kaupanteossa on apunasi luotettava ja osaava välittäjä. Näin voit olla varma, että jokainen pieninkin kaupantekoon liittyvä yksityiskohta on kunnossa.

Kiinnostaako Espanjassa asuminen? Ota yhteyttä

Me autamme sinua ja perhettäsi luotettavasti kaikissa asuntoasioissa Espanjassa – halusitpa ostaa, myydä tai vaihtaa pysyvän kodin tai vapaa-ajan asunnon. Olemme tavoitettavissasi 24/7-periaatteella, tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tarvittaessa voimme myös auttaa sinua pitkäaikaisen vuokra-asunnon löytämisessä.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyden mahdollisimman pikaisesti. 

;