BSP-lån

Om du har ett BSP-sparkonto kan du köpa din bostad med hjälp av Sparbankens BSP-lån. Du får flera ekonomiska fördelar både för dina besparingar samt för ditt första bostadslån.

check

BSP-lånets ränta är alltid förmånlig.

check

Du får räntestöd om räntan på ditt BSP-lån överskrider 3,8 procent.

check

Med ett BSP-avtal garanterar staten en större andel av ditt lån än om du skulle ta ett vanligt bostadslån.

Vad är ett BSP-lån?

Förmånlig ränta och statligt stöd för BSP-lånet

Ett BSP-lån får du som BSP-sparare

Det är flexibelt och lönsamt att spara på ett BSP-konto

Du kan göra ändringar i ditt BSP-konto

Läs också de här

Lån till placeringsbostad

Kan bostadsinvestering vara någonting för dig? En bostad är ett långvarigt investeringsobjekt som ger möjlighet till hyresinkomst, värdestegring och skatteplanering.

Studielån

Med studielånet kan du koncentrera dig på dina studier och bli färdig i tid. Studielånet är ett lån som har statsborgen och som du börjar betala tillbaka först när du avslutat studierna.

Renoveringslån

Är det dags att byta ut tapeterna eller behöver badrummet totalrenoveras? Du kan förverkliga både små och stora planer med ett renoveringslån.

Byggnadslån

Är ditt mål att bygga ett eget hus? Börja resan till det egna hemmet med en kostnadskalkyl för bygget och med att skicka in en låneansökan

BSP-lån

BSP-lånet erbjuder flera fördelar till personer som köper sin första bostad – till exempel en förmånlig ränta och statligt stöd ifall räntorna stiger.

Hemflex

Med hjälp av Hemflex kan du använda den förmögenhet som är bunden till din bostad för att genomföra dina drömmar och planer.

Flexkredit

Renovering, en ny laptop eller en semesterresa – flexkredit är en kontinuerlig reservfond som fungerar som buffert vid plötsliga och större utgifter.

Billån

Be om en lämplig finansieringslösning av oss när suget efter en ny bil slår till. Bekanta dig även med billåneräknaren.

Konsumtionskredit

Köpa bil, renovera hemma, åka på semester … en konsumtionskredit hjälper dig med livets små och lite större anskaffningar.

Du får fram PRISLISTAN och kontaktuppgifterna till din närmaste bank när du skriver staden, postnumret eller namnet på din Sparbank i fältet

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Byta kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–22.
...