Låneansökan

Ska du köpa en ny bil, renovera badrummet eller planerar du en resa? Fyll i låneansökan och ta ett kliv framåt för att nå dina målsättningar! Om du redan är vår kund kan du be om en låneoffert direkt i nätbanken. 

Välj först lånesumma, lånetid samt lånets ränta. Efter det kan du klicka på ”gör en ansökan” för att fylla i låneansökan.

Det går snabbt att göra en låneansökan

Fyll i de viktigaste uppgifterna med tanke på lånet i låneansökan. Det går snabbt att fylla i uppgifterna, det tar endast några minuter av din tid.

Vi frågar dig bland annat följande:
  • ett hurdant lån du ansöker om och hur stor summa
  • ansöker du om lån ensam eller tillsammans med någon
  • ditt nuvarande livsskede samt arbetssituation
Du kan också fylla i tilläggsuppgifter i ansökan. Observera att ju bättre bakgrundsuppgifter vi får, desto snabbare kan vi behandla din låneansökan.

Vill du låneförhandla på ditt närmaste kontor? Boka en tid

Boka en tid till ditt närmaste kontor om du vill diskutera ansikte mot ansikte med vår låneexpert. Vi hjälper dig med alla frågor som berör lånet. 
 

Hjälp per telefon och chatt vardagar kl. 8–22

Du vet väl att du kan sköta dina bankärenden också när kontoren är stängda! Telefontjänsten hjälper dig vardagar kl. 8–22 på numret 010 773 6777 (på finska), också i ärenden som kräver identifiering. Chatten fungerar samma tider i allmänna frågor som gäller kundservicen.