Sb-Hem Björneborg Salutorget

Sb-Hem Björneborg Salutorget hjälper dig med bostadsfrågor i Satakunta. Välkommen till vårt kontor i Björneborg som finns i samma lokal som Sparbanken i Vittis vid Salutorget.

Sb-Hem Björneborg Salutorget

Sp-Koti Kotiapaja Oy
FO-nummer: 0773546-4
E-mail: pori-kauppatori@spkoti.fi Pohjoiskauppatori 1, 28100 Björneborg

Öppettider

mån–fre 10–16.30, samt enligt överenskommelse

Kontakta oss

044 241 1340

Lokal och effektiv service i bostadsfrågor

Vi är en fastighetsförmedlingsbyrå i Satakunta och en del av den riksomfattande Sb-Hem-kedjan. Vi samarbetar tätt ihop med Sparbanken i Vittis. Vi har årtionden av erfarenhet av bostads- och fastighetsaffärer samt gedigen lokalkännedom. Vi marknadsför våra objekt i tidningen Satakunnan Asuntoviikko samt på webben på följande sajter: sp-koti.fi, etuovi.com och oikotie.fi. Då vi kombinerar en bred mediesynlighet med vår flitiga och serviceinriktade personal som gör allt för att sälja objektet, får ditt hem eller din egendom bästa möjliga marknadsföringsinsats på vårt område. Vi hjälper dig också med att hitta ett hem längre bort.

Vår goda lokalkännedom, vår erfarenhet och vår hjärtliga serviceinställning garanterar dig bästa möjliga slutresultat för att sälja eller köpa en bostad.

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
...
Elina Ekko. Parasta A-ryhmää myynninammattilaisissa. Kävi kauppaa tosissaan eikä vain välittänyt asuntoa. Henkilökohtainen, reipas ote kaiken kaikkiaan kaupankäynnissä. Miellyttävä kokemus olla asiakkaana Sp-kodissa.
Informaation kulku yleisesti sekä näyttöjen jälkeen. Asiantuntevaa palvelua.
Saimme kaikkiin meitä askarruttaviin kysymyksiin vastauksen. Ja tietoa haettiin meille.