Pipsa Saarela

Pipsa Saarela

Fastighetsmäklare, AFM

Förmedling med positiv attityd

I mitt arbete gillar jag särskilt det att jag får betjäna mina kunder från början till slut och kanske även lite mera. Om du vill ha så lite stress som möjligt under försäljningen av din bostad och att allt går som du vill och enligt lagen, bjud mig hem till ett gratis värderingsbesök.

Jag är utbildad till väg- och byggmästare samt byggnadsingenjör. Dessutom har jag studerat inredning. Jag anser att min utbildning ger ett bra mervärde till mitt arbete som förmedlare, eftersom jag har kunskap om husbyggnad och -teknik. Min utbildning i inredning kan jag utnyttja vid försäljning genom visuell framställning. Genom tidigare arbetsgemenskaper, en omfattande krets vänner och bekanta har jag fått ett omfattande nätverk som är till hjälp vid bostadsförsäljning och -köp.

Du kan diskutera om allt förtroligt och jag tar ditt bostadsbyte som min hjärtesak. Jag är lättillgänglig och glad person. Det främsta för mig är att kunden litar på mig och att lyssna på kundens behov. Det viktigaste är att den som köper och den som säljer är nöjda med min service. Kontakta mig, oavsett om du säljer eller köper.

Kontor
Servicespråk

Finska