Varje stund gäller frågan om du vill ge upp eller fortsätta. Varje stund är det fråga om vilja. Vi finns till för din viljas skull.

Vare sig du planerar att köpa en förstabostad, en ny bostad eller en investeringsbostad får du i Sparbanken ett bolån som passar just dina behov. Läs mera om bolån.

När du har fattat beslutet att sälja din bostad har Sp-Hem den bästa mäklaren för att sälja din bostad. Mäklaren sköter försäljningen av bostaden för dig och du har tid att koncentrera dig på andra saker. Läs mera om Sb-Hems tjänster.

Vill du börja spara? Det viktigaste är att du börjar. Vi hjälper. Ta kontakt så förverkligar vi din vilja.

Varför lönar det sig att placera i en bostad just nu?

  • Låneräntorna är fortfarande mycket låga.
  • Bostädernas värdeutveckling har historiskt varit god på lång sikt och placeringsmarknaden har varit instabil. En egen bostad kan i det här marknadsläget vara en ypperlig placering.
  • Att människor bor i ägarbostader och köper sin första bostad i så ung ålder som möjligt har enligt Statistikcentralen lett till att finländarnas förmögenhet har vuxit.
  • Att finländarna köper, säljer, renoverar och bygger sina hem har stor samhällsekonomisk betydelse till exempel i form av sysselsättning och skatteavtryck.