Våra tjänster för företagare

Varje företagare och enskilt företag är viktiga för oss – du får uppleva detta via förstklassig och personlig service som ser till att vi hittar de bästa lösningarna för just ditt företag. När ditt företags bankärenden är i bra händer kan du fokusera på att bygga ditt företags succéhistoria!

Tähän tulee alla määritelty elementti: ETSI TARPEISIISI SOPIVA TUOTE

Finansiering för ditt företags anskaffningar, cash management och rörelsekapital

Vad är det bästa sättet att finansiera en stor investering eller klara av ett tillfälligt underskott i kassan? Med hjälp av våra experter hittar vi de lämpligaste alternativen för dig. Vårt utbud breddas ytterligare av vårt breda samarbetsnätverk. Vare sig du ska grunda ett företag, inleda utlandshandel eller står inför ett ägarbyte så står Sparbanken vid din sida.

Flexibla verktyg för att ta hand om den dagliga ekonomin

Vi bygger ihop ett individuellt och heltäckande servicepaket för ditt företag. Med Sparbankens tjänster kan du ta hand om ditt företags penningtrafik snabbt och smidigt.

Med Sparbankens företagskort tar du hand om betalningar både i hemlandet och utomlands.

Med noggrann cash management garanterar du ditt företags likviditet i alla situationer och ser till att överlopps kassamedel kan ge avkastning.

Förmögenhet genom att spara, placera och kapitalförvaltning

Cash management är viktigt också i ett litet företag. Genom att placera kassamedel som annars bara skulle ligga på kontot i lämpliga placeringsobjekt med hjälp av experterna på Sparbanken garanterar vi bästa möjliga avkastning för ditt företags tillgångar.

Våra experter hjälper dig att hitta de lämpligaste alternativen med tanke på din risktagningsförmåga och förväntningar på avkastning. Du kan också ge en fullständig fullmakt så att din bekanta kontaktperson på Sparbanken tar hand om kapitalförvaltningen för din del.