Visa Credit/Debit

Kombinationskortet Visa Credit/Debit är ett mångsidigt och flexibelt bank- och kreditkort som lämpar sig för att sköta dagliga penningärenden. Med kortet kan du betala dina inköp och ta ut kontanter i bankautomater både i Finland och utomlands.

Säästöpankki credit debit
check

Våra kunders vanligaste kortval. Du kan också koppla ett parallellkort.

check

Kreditegenskapen bidrar med flexibilitet. Fråga också om betalfria månader.

check

En avgiftsfri köpskyddsförsäkring har anslutits till kortet.

Kreditkort och bankkort – Visa Credit/Debit smidigt i vardagen 

Det mångsidiga Visa Credit/Debit-kortet är våra kunders vanligaste val. Du kan använda ditt kort för att betala inköp eller ta ut kontanter såväl i Finland som utomlands. När du betalar väljer du om uttaget/köpet ska debiteras från ditt bankkonto (Debit) eller från Credit, då du kan utnyttja kortets betaltids- eller kreditegenskap.

Så här kan du använda ditt Visa Credit/Debit-kort

  • Använd kontaktlös betalning för köp på högst 50 euro. Köpet debiteras ditt bankkonto direkt (Debit). 
  • Gör kontantuttag och Visa-kontoöverföringar. Det maximala beloppet för uttag och överföringar är 3 000 euro i veckan. 
  • Ta ut kontanter runtom i världen i alla Visa-automater.
  • Sätt in kontanter med hjälp av automaten TalletusOtto. 
  • Ta ut kontanter i butikskassan.

Med betalkortet gör du också säkra uppköp i nätbutiker. Du försäkrar dig om det genom att använda nätbutiker som är med i tjänsten Verified by Visa. Ditt kort registreras automatiskt i Verified by Visa om du har nätbankskoder.

En avgiftsfri Köpskyddsförsäkring har anslutits till kortet.

Du kan betala räkningar med ditt Visa Credit/Debit-kort i Sparbankens tjänsteautomater. I din nätbank ser du enkelt dina Credit-transaktioner och uppgifterna om din Visa-kredit. Du kan ta ut kontanter runtom i världen i alla Visa-automater. Dessutom kan du sätta in kontanter på ditt konto med TalletusOtto-automaten samt ta ut kontanter i kassan i de butiker som tillhandahåller tjänsten.

Sparbankens Visa Credit/Debit-kort kan ha en kreditgräns mellan 2 000 och 10 000 euro. För att få kortet ska man ha fyllt 18 år, vara kreditvärdig och ha regelbunden inkomst.

Som studerande kan du få Sparbankens Credit/Debit-kort med en kreditgräns på 2 000 euro om du har avlagt minst 50 studiepoäng i en inhemsk högskola.

När du sparar på ett Bsp-konto i Sparbanken kan du få ett kreditkort med en kreditgräns på 2000 euro, om du är minst 18 år gammal och besparingarna på ditt Bsp-konto uppgår till minst 7 000 euro. Om Bsp-kontoavtalet har två parter är båda berättigade till ett personligt kreditkort. Någon särskild minimispartid för att få ihop 7 000 euro finns inte, avtalsvillkoren för Bsp-kontot fastslår ändå ett maximisparbelopp på 3 000 euro/kvartal.

Betala Visa-faktura, fakturans förfallodag betalningsfria månader

För din kredit kan du välja en minimiamortering och förfallodag som passar dig. Dessutom ger ditt Visa Debit/Credit-kort möjlighet till betalningsfria månader. 

 
 

Kreditegenskapen gör betalningen mer flexibel

Nätköp och Verified by Visa

Köpskyddsförsäkring

Ta ut pengar i butikens kassa samtidigt som du betalar dina inköp

Ange säkerhetsgränser för ditt kort

Valutakurser för korttransaktioner och valutaräknare

Har kortet försvunnit?

Beställ en bild till ditt Visa Credit/Debit-kort – för kortet med vikaren går 4 € till naturskydd

Se också de här

Visa Debit

Med Visa Debit-bankkortet betalar du inköp och tar ut kontanter från ditt bankkonto. Kortet lämpar sig till exempel för att ansluta till familjens hushållskonto.

Visa Electron

Visa Electron är ett tryggt val som första betalkort för barn och unga.

Visa Credit/Debit Gold

Kortet för resenärer – du får tillträde till flygplatslounger, tjänar Finnair Plus-bonuspoäng och skyddas av den mångsidiga reseförsäkringen.

Du får fram PRISLISTAN och kontaktuppgifterna till din närmaste bank när du skriver staden, postnumret eller namnet på din Sparbank i fältet

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byta kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–22.
...