Netposti i Sparbankens nätbank

Netposti är Postens avgiftsfria elektroniska alternativ till traditionella postlådor och arkiv. När du tar i bruk Netposti i Sparbankens nätbank blir det enkelt och smidigt att betala fakturor.

I Netposti får du samma brev i elektroniskt format som du annars skulle få på papper. Breven kan vara fakturor, lönespecifikationer, kontoutdrag, fondrapporter, myndighetsbeslut, laboratoriesvar etc. I Netposti ser breven exakt lika ut som vanliga brev på papper men finns i säkert förvar och är lätta att arkivera.

Enkelt att betala elektroniska fakturor

Det är lätt att betala elektroniska fakturor via Netposti som fungerar i Sparbankens nätbank. När du öppnar fakturan i Netposti ser du i dess övre kant en länk som du klickar på för att komma direkt till delen Betalningar i nätbanken. Fakturans betalningsuppgifter överförs direkt till nätbankens betalningsblankett. Du behöver bara godkänna och bekräfta betalningen på samma sätt som för alla andra fakturor som du betalar i nätbanken.

Gratis arkivering i 7 år i Netposti

I arkivet finns alla mottagna dokument sorterade och i säkert förvar till exempel för skattemyndigheten. Du kan också arkivera egna filer i Netposti och på det sättet koncentrera hanteringen av alla viktiga dokument till ett arkiv.

Ta i bruk Netposti i Sparbankens nätbank

Du kan enkelt ta i bruk Netposti direkt via Sparbankens nätbank. Om du redan tidigare har registrerat dig i Netposti är tjänsten automatiskt tillgänglig även i Sparbankens nätbank.