Ekonomin i balans i livets alla skeden

Vi på Sparbanken hjälper dig att hålla din ekonomi i balans med beaktande av din livssituation och dina behov.

Vet du hur mycket du tjänar och spenderar i månaden?

De flesta känner inte till beloppen av sina månadsvisa inkomster och utgifter. Med tjänsten Ekonomivakten kan du enkelt följa upp vart pengarna går.

Sparbankens tjänst Ekonomivakten gör det lättare för dig att sköta din ekonomi. Med hjälp av den kan du enkelt följa och planera din ekonomi. Och du sparar pengar. Bäst av allt är att tjänsten är gratis för alla våra kunder.

Titta här på vår korta video om Ekonomivakten:

 

Så här gör Ekonomivakten det enklare för dig att sköta din ekonomi

Du ser vart pengarna går

Ekonomivakten klassificerar automatiskt dina utgifter. På varje månad får du en tydig grafisk bild av vad du egentligen sätter dina pengar på.

Enkel och fungerande budgetering

Ekonomivakten kan förutse dina inkomster och utgifter med hjälp av dina kontohistorik. På basis av dina uppgifter byggs en automatiskt budgetunderlag upp som du enkelt kan anpassa vid behov.

Enkel att använda

Ekonomivakten har gjorts så användbar och visuell som möjligt. Det är trevligt att använda tjänsten och du lär dig lätt hur det fungerar.

Som kund i Sparbanken får du automatiskt tillgång till Ekonomivakten på nätbanken. Om du är intresserad av Ekonomivakten men är ännu inte vår kund, lämna en kontaktbegäran så tar vårt kontor nära dig kontakt. Och innan du vet ordet av blir också du den bästa experten på din egen ekonomi.

Ta kontakt

...