Uppdatera dina uppgifter och vinn Sparbankens fonder.

Vill du läsa nyttigt innehåll om placeringar och sparande? Eller är du intresserad av Sparbankens nya produkter och tjänster? Kontrollera under Mina uppgifter i nätbanken eller under Profil i mobilbanken att du har gett oss din aktuella e-postadress samt tillstånd till elektronisk marknadsföring. De som ger oss dessa uppgifter före slutet av februari 2021 är med i utlottningen av ett fondpris på 300 euro.

Genom att uppdatera dina kunduppgifter med en aktuell e-postadress och ge oss tillstånd till elektronisk marknadsföring får du månatligen information av oss som hjälper dig att bli förmögen. Gör uppdateringen i nätbanken under fliken egna Mina uppgifter eller i mobilbanken under Profil. 

Du deltar samtidigt i en utlottning där vi till tre vinnare lottar ut en filmupplevelse för fyra personer. Om en e-postadress finns i dina uppgifter och du redan har gett oss tillstånd till elektronisk marknadsföring är du automatiskt med i utlottningen.

Logga in på nätbanken för att genast uppdatera dina uppgifter.

Läs utlottningens regler.

Kundrespons på Sparbankens nyhetsbrev:

”Nyhetsbreven är ett fint sätt att närma sig kunderna och att ta hand om dem.” - Kalevi

”Ett bra och tydligt nyhetsbrev! Man har inte klämt in för mycket information, vilket gör brevet lättläst.” - Juho-Matti

”Nyhetsbrevet berättade mycket. Jag fick information om aktuella händelser samt nya synvinklar. Det är enkelt och snyggt, lockade till läsning.” - Ida