Uppdatera din information för att delta i utlottningen av en bioupplevelse för fyra.

Vill du läsa nyttigt innehåll om placeringar och sparande? Eller är du intresserad av Sparbankens nya produkter och tjänster? Genom att uppdatera din e-postadress i vår nätbank och ge oss tillstånd till elektronisk marknadsföring är du med i vår bioutlottning till slutet av september 2019.
Genom att uppdatera dina kunduppgifter med en aktuell e-postadress och ge oss tillstånd till elektronisk marknadsföring får du månatligen information av oss som hjälper dig att bli förmögen. Gör uppdateringen i nätbanken under fliken egna kontaktuppgifter. 

Du deltar samtidigt i en utlottning där vi till tre vinnare lottar ut en filmupplevelse för fyra personer. Om en e-postadress finns i dina uppgifter och du redan har gett oss tillstånd till elektronisk marknadsföring är du automatiskt med i utlottningen. 

Logga in på nätbanken för att genast uppdatera dina uppgifter.

Läs utlottningens regler.

Kundrespons på Sparbankens nyhetsbrev:

”Nyhetsbreven är ett fint sätt att närma sig kunderna och att ta hand om dem.” - Kalevi

”Ett bra och tydligt nyhetsbrev! Man har inte klämt in för mycket information, vilket gör brevet lättläst.” - Juho-Matti

”Nyhetsbrevet berättade mycket. Jag fick information om aktuella händelser samt nya synvinklar. Det är enkelt och snyggt, lockade till läsning.” - Ida