Hembankir™, fastighetsmäklare AFM

Sb-Hem Hembankir™ är ett tillförlitligt proffs på bostadsaffärer och boendeekonomi. Hembankiren hjälper dig att välja ekonomiskt smarta lösningar när det gäller ditt boende – ditt livs största investering.

Sb-Hem Hembankirär en fastighetsmäklare i Sb-Hem-kedjan. Hembankiren har avlagt AFM-provet och har fått en omfattande och mångsidig utbildning i boendeekonomi. Närmare hundra av Sb-Hems fastighetsmäklare på olika håll i Finland har redan genomgått Hembankir-utbildningen.

Allt mer individuell och helhetsbetonad service för bostadsköpare och -säljare

Sb-Hem Hembankir™ hjälper dig att fatta beslut som gäller försäljning eller köp av bostad. Hembankiren™ ger dig råd och hjälper dig utifrån dina behov i alla skeden av bostadsbytet.

Hembankiren™ ser till att du får bästa möjliga ekonomiska expertis vid bostadsbyten eller -köp. Hembankiren hänvisar dig också till rätt expert när det sker förändringar i ditt boende eller din totala ekonomi eller du vill diskutera tjänster inom finansiering eller försäkring.

Sb-Hem Hembankir, fastighetsmäklare AFM är först i Finland med att erbjuda dig sakkunnig hjälp och handledning inom såväl bostadsaffärer som boendeekonomi i en situation där du sannolikt håller på att fatta ditt livs viktigaste beslut ekonomiskt sett. Det är till din fördel att de totala boendekostnaderna utreds och att kostnaderna för eventuella framtida oväntade utgifter och risker beaktas före det slutliga köpbeslutet.

NYTT FÖR BOSTADSKÖPARE!

Hembankirens Hempaket – preliminär kalkyl över de månatliga boendekostnaderna för ett intressant objekt

Visste du att Sb-Hem Hembankir™, fastighetsmäklare AFM numera redan på bostadsvisningen kan erbjuda dig en preliminär kalkyl över boendekostnaderna för säljobjektet utifrån förhandsuppgifter som du har lämnat?

Hempaketet är en lättfattlig, ungefärlig kalkyl över de månatliga boendekostnaderna för den bostad eller fastighet som är till salu: bland annat över den uppskattade månatliga avbetalningen på ett bolån för objektet samt över vederlag och skydd mot oväntade utgifter och otrevliga överraskningar.

Hempaket-kalkylen grundar sig på personliga uppgifter som du har lämnat. Med hjälp av den får du en konkret bild av huruvida du eller din familj har råd med bostaden i fråga och hur mycket det nya hemmet ungefär skulle kosta varje månad.

Syftet med Hempaketet är att underlätta ditt beslut när du väljer en ny bostad och att erbjuda helhetsbetonad sakkunnig hjälp vid långsiktig planering av din ekonomi.

Hempaketet är med andra ord inte en offert eller ett lånelöfte. Det är en exempelkalkyl som görs utifrån uppgifter du har lämnat och som ger dig en konkret bild av hur stora de månatliga boendekostnaderna för objektet skulle bli.

Varför ska du välja Hembankir™, fastighetsmäklare AFM vid försäljning av din bostad?

Vi är kunniga och tillförlitliga experter på bostadsaffärer och boendeekonomi. Att vi ingår i Sparbanksgruppen gör det möjligt för oss att erbjuda dig sakkunnig kundservice på ett mer helhetsbetonat sätt än många av våra konkurrenter, när du tänker sälja eller köpa en bostad. Vi använder oss av moderna och effektiva verktyg och metoder i vårt arbete. Vi marknadsför våra objekt aktivt i olika kanaler.

Vi gör det så enkelt som möjligt för dig att byta, köpa eller sälja bostad.

Hembankir™, fastighetsmäklare AFM hänvisar dig alltid inom Sparbanksgruppen till den expert som är bäst lämpad och som finns närmast dig, om du vill diskutera frågor som gäller din ekonomi, banktjänster eller försäkringar.

Du kan lita på att vi tillsammans med Sparbankens experter gör allt för att hitta bästa möjliga lösning för dig när det gäller såväl ditt boende som din totala ekonomi.

Kontakta våra experter på boendeekonomi här. Du känner igen dem på titeln Hembankir.

;