Sb-Hems verksamhet under coronavirusepidemin

För att skydda våra kunder och anställda mot coronavirussmitta följer Sb-Hem myndigheternas riktlinjer. Genom vår verksamhet vill vi säkerställa kontinuiteten i bostads- och fastighetsbranschen på ett tryggt sätt.

Lägenhetsvisningar

Du hittar alla våra försäljnings- och hyresobjekt samt köpuppdrag på vår websida. Ta kontakta med mäklaren ifall ett objekt intresserar, du får mer information om objektet av mäklaren. Vi strävar efter att ordna lägenhetsvisningar, främst privat, så vi kan bestämma en tid som passar dig bäst.

När vi möts på en visning, hälsar vi muntligt istället för att skaka hand och försöker undvika att röra hemmets ytor. Till visningar får man inte komma ifall man är sjuk.

Andra interaktioner, förhandlingar och köp

Vi utnyttjar möjligheten att kommunicera elektroniskt via telefon och dator. Videomöten genom Teams, uppgörandet elektroniska avtal (lägenhetens försäljningsuppdrag och köpeanbud) samt digitala köp (köp av bostadsaktie utan besök på bankkontor) möjliggör och underlättar skötseln av ärenden, även då det inte råder en pandemi.

Sb-Hem-kedjans policy

Sb-Koti-kedjan har informerats och instruerats om den interna policyn. Alla tar själv hand om att de inte kommer sjuka till jobbet. Ifall någon insjuknar hjälper vi varandra med att ta hand om objekten. Vid alla fall av coronavirussmitta följer vi myndigheternas anvisningar.

Skriven
Typ
Nyhet
Utgivare

Intressant just nu

;