Letar du efter en hyresbostad?

Det är inte alltid möjligt att köpa en bostad – och alltid är det inte aktuellt eller smart. Att bo på hyra kan vara det smartaste alternativet i flera olika livsskeden. Sb-Hem förmedlar hyreslägenheter som är i gott skick.

Sparbankens varumärkesbild.
check

Sb-Hem har ett brett urval hyresbostäder.

check

Våra mäklare har heltäckande uppgifter om alla våra hyresobjekt.

check

Vi går igenom alla rättigheter och skyldigheter kring hyresförhållandet tillsammans med dig.

Det finns flera fördelar med att bo på hyra. Från en hyreslägenhet är det lätt att flytta till en ny ort på grund av jobb eller studier. Det är också ett utmärkt val om du inte vill rota dig ännu eller om du inte har hittat en hemort som känns som din egen.

På Sb-Hem hjälper vi dig med att hitta rätt hyreslägenhet för din levnadssituation och gör upp ett behörigt och bra hyreskontrakt. Bekanta dig med våra hyresobjekt och se om ditt nästa hem finns bland dem.

Via oss får du också en hemförsäkring som många hyresvärdar förutsätter. Fråga mer av våra mäklare.

Se också de här

Sb-Hems Anbudshandel

Sälj din bostad med anbudshandel. Sb-Hem hjälper dig att sälja ditt hem och att bestämma rätt utgångspris. Ta kontakt så säljer vi din bostad!

Letar du efter en bra hyresgäst?

Vi på Sb-Hem hjälper dig att hitta en bra hyresgäst för din bostad. Ta kontakt.

Ska du sälja en bostad?

Sb-Hem-fastighetsförmedling hjälper dig att sälja ditt hem genom att se till att köpet sker smidigt och att bägge parters rättigheter beaktas. Ta kontakt.

Ska du köpa ett hem?

Sb-Hem-fastighetsförmedling hjälper dig att hitta ett eget hem. Våra mäklare ger dig råd i alla frågor som berör bostadsanskaffning.

;