Drömmer du om ett eget hem?

Att köpa en egen bostad är ett av livets stora beslut för de flesta av oss. Låt oss hjälpa dig att hitta och köpa den rätta bostaden

check

Våra yrkeskunniga fastighetsmäklare hjälper, ger råd och stöder dig i alla frågor som berör bostadsanskaffning.

check

Vi ser till att affären blir smidig och att alla parters rättigheter beaktas.

check

Vår pålitliga partner Sparbanken hjälper dig med finansieringen av ett nytt hem. Det lönar sig att fråga efter ett låneerbjudande av dem!

Berätta om kriterierna för ditt drömhem så gör vi vårt bästa för att hitta det till dig.

Vårt breda urval av objekt innefattar moderna stadshem i alla storlekar, hemtrevliga radhuslägenheter intill bra trafikförbindelser och bra service, samt charmiga egnahemshus med vackra trädgårdar runtom i Finland.

Bekanta dig med objekten som är till salu och boka en personlig visning. Du kan också lämna ett köpuppdrag på dina drömmars hem. 

Ett köpuppdrag hjälper dig att hitta ett hem enligt dina önskemål. Våra mäklare letar efter en bostad enligt dina kriterier bland alla objekt som är till salu hos Sb-Hem, hos andra mäklare samt direkt bland privata bostadsägare. Fråga mer av våra Sb-Hem-fastighetsmäklare. Bekanta dig med köpuppdrag.

Mäklaren visar lägenheten personligen för dig

För varje bostad som är till salu ligger ansvaret hos en namngiven fastighetsmäklare som känner till området. Kontakta oss när du hittar en bostad som intresserar dig och kom överens om en personlig visning. Under visningen får du den nyaste informationen som kan påverka köpbeslutet, bland annat gällande boendekostnader, fastighetens skick, tidigare underhåll och möjliga renoveringsbehov.

Alla Sb-Hems fastighetsmäklare har förbundit sig att följa God Förmedlingssed. Noggrannhet, öppen informationsgång och tydlig redovisning för alla parter är hederssaker för oss – och vi ger inte avkall på det i vårt dagliga arbete.

Smidiga och säkra affärer för bägge parter

Våra utbildade och yrkeskunniga fastighetsmäklare ansvarar för att affärerna löper smidigt från uppdragets start till slut. Vi är opartiska och ser till att både köparens och säljarens skyldigheter, ansvar och rättigheter förverkligas i affären. Vi har hand om köpebreven samt kommer överens om bankbesöken, garantierna och eventuella övriga dokument som behövs. Vid själva affären är allt färdigt skött.

Hjälp med finansieringen från Sparbanken

Vi har ett nära och förtroligt samarbete med vår partner Sparbanken. De hjälper och ger dig gärna råd för att hitta rätt finansieringslösningar för just dig.

Sparbankens bostadslån är flexibelt och anpassar sig enligt din livssituation. Du kan till exempel hålla amorteringsfria månader. Lånesäkerheten och räntetaket ser till att du kan njuta av ditt hem i lugn och ro fastän räntorna skulle fluktuera.

Kontakta oss och kom på ett snack! Tillsammans hittar vi garanterat rätt finansieringslösningar för din ekonomi när du håller på att köpa ett nytt hem.

Varför lönar det sig att köpa en egen bostad?

En ägarbostad är den vanligaste boendeformen i Finland. Över 70 procent av finländarna bor i en bostad som de själva äger. Både känslor och förnuft talar för att köpa en egen bostad. Ett eget hem är en säker hamn som du nödvändigtvis aldrig behöver lämna. Dessutom är en egen bostad ett ekonomiskt smart investeringsobjekt, eftersom de flesta lägenheter stiger i värde både under kort och längre sikt. Därför har det också under de senaste åren blivit populärare att köpa investeringslägenheter.

Kontakta våra mäklare om du överväger att köpa en egen bostad. Vi är proffs inom fastighetsbranschen och har hand om hela processen tillsammans med dig – vi börjar med att kartlägga intressanta objekt och avslutar med att välja rätt bostad, ge ett köpeanbud och till slut göra en affär.

Också som bäst har vi både nya och gamla lägenheter i olika storlekar till salu runtom i Finland. Kanske någon av de lägenheterna är den rätta för dig, ditt blivande hem?

;