Koti tai loma-asunto Espanjasta

Kauttamme tavoitat kaikki alueen myyntikohteet helposti ja turvallisesti. Esimerkiksi tämä uusi Reservea del Higueroniin vuonna 2019 valmistuva moderni asuinalue tarjoaa upeat puitteet niin lomailuun, arkeen kuin työntekoonkin.

Olisiko sinunkin jo aika toteuttaa haaveesi?

Asunto Espanjasta

Asunto Espanjassa on monelle suomalaiselle pitkäaikainen haave. Kun ajatukset uudesta asunnosta heräävät, on hyvä selvittää kenen puoleen kääntyä. Onnistunut asuntokauppa Aurinkorannikolla tehdään parhaiten ammattitaitoisen ja kokeneen välittäjän avulla. Sp-Koti Espanja, Costa del Sol palvelee kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa myös suomenkielellä. Kauttamme tavoitat kaikki alueen myyntikohteet helposti ja turvallisesti.

West Higueron

West Higueron on aivan uudenlainen, ympäristöystävällinen huippuluokan asuinalue, joka levittäytyy loivalle, vehreälle rinteelle rauhallisella ja suojaisalla paikalla Fuengirolan rannikolla. Se on suunniteltu parantamaan asukkaidensa elämänlaatua kannustamalla terveellisempiin elämäntapoihin ja tarjoamalla monipuolisia hyvinvointipalveluita erinomaisesti varustetuissa tiloissa. Tyylikkäät, kaikilla moderneilla mukavuuksilla varustetut huoneistot ja luksusvillat, valtavat viheralueet ja postikorttimaiset näköalat Välimerelle antavat tälle asuinalueelle aivan oman luonteensa ja erottavat sen selkeästi muista lähiseudun asuinalueista.

Yhteisö toimii ihanteellisena tukikohtana, josta käsin on helppo tutustua Aurinkorannikon kosmopoliittiseen ympäristöön, hämmästyttävän monipuoliseen kulttuuri- ja gastronomiatarjontaan sekä erinomaisiin ostosmahdollisuuksiin ja uimarantoihin. Myös vuoristoinen sisämaa luonnonkauniine metsineen ja järvineen on aivan oven takana, ja sieltä löytyy myös aitoja andalusialaisia pikkukyliä, joissa voi nähdä vuohia, kotkia ja peuroja aidossa elinympäristössään. Seutu on Euroopan parhaita golfalueita ja puolen tunnin matkan päässä onkin yli 60 golfkenttää – monipuolisista purjehdus-, poolo-, ratsastus- ja vesiurheilumahdollisuuksista puhumattakaan. Katso tästä alueen suomenkielinen esite.

Nämä ja monet muut upeat asunnot Espanjan auringon alla ovat nyt saatavilla Sp-Kodin avulla.
Ota yhteyttä meihin, niin tehdään unelmistasi totta!

Tahdon tietoa Espanjan asunnoista

Tartu tuumasta toimeen ja ota yhteyttä Seppoon, Sp-Koti Espanjan toimipisteeseen.

Olipa tarkoituksesi investoida Sierra Blancan, La Zacaletan tai Marbellan luxusasuntoon, ostaa kattohuoneisto Puerto Banuksesta tai Nueva Andalucíasta, toinen koti Esteponasta, Mijas Costalta, Fuengirolasta, Benalmadenasta tai Malagasta, ota meihin yhteyttä, niin aloitamme uuden kotisi etsimisen.