Lägenhet i Spanien

Som andrabostad, för glada pensionärsdagar, som tillflyktsort under vintern i Finland ... snart kan du vara ägare till en bostad i Spanien! Kontakta Sb-Hems filialer på Costa del Sol eller Costa Blanca och börja din resa mot en soligare framtid.

Har du planer på att köpa bostad eller semesterlägenhet i Spanien?

Har du länge drömt om ett hem i Spanien? Vi kan hjälpa dig att få din dröm uppfylld. Sp-Hem har två filialer i Spanien i områden som är populära bland finländare, nämligen Costa del Sol och Costa Blanca.

Utöver god lokalkännedom har våra mäklare även över tio års erfarenhet av den spanska bostadsmarknaden. De förmedlar alla de tjänster som du behöver för att sälja, byta och köpa en bostad som en nyckelfärdig leverans. Våra betrodda mäklare betjänar dig också på finska.

Du kan enkelt ta del av objekt som finns till salu på Costa del Sol (spanska solkusten), Costa Blanca (”vita kusten”) eller i hela Spanien, oavsett om du är intresserad av en höghuslägenhet i stadskärnan, en bostad vid beachen, en villa med egen pool, ett nybygge i närheten av en golfbana eller en exklusiv bostad i något av de ekologiskt profilerade nya bostadsområdena vid kusten.

Sol och värme med bättre livskvalitet och boendekomfort

Allt fler finländare drömmer om ett hem eller en semesterbostad på något av Spaniens kustområden. Det varma medelhavsklimatet och de soligare vintermånaderna och förmånligare bokostnaderna lockar oss nordbor, för att inte tala om den mer avslappnade livsstilen och lugnare vardagsrytmen, den vackra naturen och de många aktiviteterna.

Utvecklingen av möjligheterna till distansarbete har också lockat både familjer med barn och unga vuxna att slå sig ner i Costa del Sol och Costa Blanca. Utöver utmärkta internationella förskolor och skolor finns på Solkusten också en finsk skola som lyder under Undervisnings- och kulturministeriet och som följer de finska läroplanerna för den grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen från förskoleåldern uppåt.

Dessutom har Skandinaviska Skolan (Orihuela Costa) på Costa Blanca en finskspråkig grupp som erbjuder grundskoleutbildning på finska. De internationella skolorna, med undervisning på bland annat engelska, är också mycket populära.

De senaste åren har många finländska företag etablerat sig eller flyttat verksamhet till de här regionerna, och antalet finländska företagare ökar konstant.

Många som planerar att köpa en bostad i Spanien överraskas av de ibland stora skillnaderna mellan Spanien och Finland i handelssätten och lagstiftningen gällande bostadsköp. Bostadshandel är i Spanien fastighetshandel, till och med då det handlar om lägenheter. Både köparen och säljaren anlitar en mäklare och transaktionen ska granskas och bestyrkas av notarie. Det är en anledning till att du absolut ska anlita en tillförlitlig och kunnig mäklare när du söker och köpslår om en bostad. Mäklaren hjälper dig till rätta med de många detaljerna som anknyter till fastighetstransaktionen.

Vi är din och din familjs tillförlitliga partner i alla fastighetsfrågor i Spanien, oavsett om du vill köpa, byta eller sälja en fast bostad eller en fritidslägenhet. Du kan kontakta oss dygnet runt, närhelst du behöver vår hjälp. Vid behov kan vi också hjälpa dig att hitta en långvarig hyresbostad.

Kontakta oss när du vill förverkliga din dröm om ett hem i Spanien och försäkra dig om att bostadsköpet blir lyckat!

Sb-Hem Costa Blanca
Sb-HemCosta del Sol

 

;