Ska du sälja en bostad?

Sb-Hem ser till att din bostadsförsäljning sker lätt och stressfritt. Ta kontakt med din närmaste mäklare och låt proffsen ta hand om försäljningen – då sker den smidigt och pålitligt.

check

Vi hjälper dig med att definiera rätt pris, försäljningssätt och målgrupp och skräddarsyr ett servicepaket som passar dina behov bäst.

check

Mäklaren som ansvarar för försäljningen av ditt hem håller dig konstant uppdaterad om läget. Du får också värdefullt tilläggsstöd till försäljningen av vår riksomfattande kedja.

check

Av vår partner Sparbanken kan du fråga dig för om villkoren kring ett flexibelt bostadslån och de mest lämpliga finansieringsalternativen för dig.

Ta kontakt och boka ett värderingsbesök

Börja med att boka ett värderingsbesök av vår närmaste mäklare när du funderar på att sälja din bostad. Du behöver inte städa ditt hem eller göra något reparationsarbete inför besöket. Det räcker att du är på plats och öppnar dörren för oss.

Våra erfarna och pålitliga Sb-Hem-fastighetsmäklare bekantar sig gratis med ditt hem och hjälper dig att fatta beslut kring ett smart försäljningspris, marknadsföring och potentiell kundgrupp. Våra fastighetsmäklare ger dig också tips om hurdana reparationer det eventuellt lönar sig att göra före försäljningsstarten.

Sb-Hem känner till den lokala bostadsmarknaden

För att bostaden ska kännas intressant och sälja snabbt är det viktigt att från första början definiera rätt prisnivå. Sb-Hems erfarna fastighetsmäklare känner till området och dess prisutveckling och kan uppskatta ett gängse pris för din bostad. Vi marknadsför din bostad aktivt via olika kanaler för att effektivt nå potentiella köpare.

Hos oss säljs din bostad av hela kedjan – utöver din egen mäklare

Hos Sb-Hem anlitar du bästa möjliga mäklare för att sälja ditt hem. Mäklaren håller dig konstant uppdaterad – du får veta hur det gick på visningen och hur försäljningen fortskrider.

Enligt Sb-Hems principer får alla mäklare i vår kedja ändå delta i försäljningen av ditt hem. Vårt riksomfattande nätverk med över 50 kontor erbjuder utmärkta extraresurser till försäljningen.

Sb-Hems fastighetsmäklare tar hand om din bostadsförsäljning från början till slut. Du behöver inte själv bry dig om att beställa de obligatoriska dokumenten, att marknadsföra bostaden, att ordna visningar, fundera på kutymen kring budgivningen, köpebrevets innehåll eller på själva handeln. När du har gett din extranyckel till fastighetsmäklaren kan du koncentrera dig till hundra procent på att drömma om eller hitta ett nytt hem.

Uppdatera dina bostadslån i Sparbanken

Om du ska flytta till en större bostad kan det finnas ett behov för ett tilläggslån. Av vår partner Sparbanken kan du enkelt fråga om tilläggsfinansiering. Det närmaste kontoret hittar du också ofta som granne till Sb-Hem.

BEKANTA DIG OCKSÅ MED FÖLJANDE

Tips för bostadsförsäljning 
Lönar det sig att renovera ett hem före försäljning? Hur ska man förbereda sig för en visning? Bekanta dig med våra mäklares tips här. 

Bostadslåneräknare
Behöver du ett tilläggslån för att skaffa en ny bostad? Kartlägg lånebehovet med Sparbankens bostadslåneräknare och kom till kontoret för att prata mer om saken. Vi lever med i alla livssituationer.

Bekanta dig med våra mäklare 
Låt oss hjälpa dig med dina bostadsfrågor. Pålitlighet, sakkunnighet och lokalkännedom är en hjärtesak för alla våra mäklare på Sb-Hem. Ta kontakt och kom överens om ett möte med oss!

 

 

Läs också de här

Sb-Hems Anbudshandel

Sälj din bostad med anbudshandel. Sb-Hem hjälper dig att sälja ditt hem och att bestämma rätt utgångspris. Ta kontakt så säljer vi din bostad!

Letar du efter en hyresbostad?

Låt Sb-Hem hjälpa dig när du letar efter en hyresbostad. Via oss hittar du ett brett urval lägenheter.

Letar du efter en bra hyresgäst?

Vi på Sb-Hem hjälper dig att hitta en bra hyresgäst för din bostad. Ta kontakt.

Ska du köpa ett hem?

Sb-Hem-fastighetsförmedling hjälper dig att hitta ett eget hem. Våra mäklare ger dig råd i alla frågor som berör bostadsanskaffning.

;