Försäljing av bostad

Är du på väg att sälja din bostad? Här hittar du den information och de tips du behöver för att få din försäljningsprocess att gå smidigt. Med Sb-Hem sker försäljningen av din bostad tryggt, från värdering till försäljning. Försäljning eller byte av ett eget hem blir ofta aktuellt då dina drömmar och livsvillkor förändras.

Sb-Hem hjälper dig att sälja ditt hem

Sb-Hem är en pålitlig och säker partner som kan hjälpa dig i dina bostadsärenden. Vi hjälper dig att göra val som är rätta för dig. Du får hjälp av en fastighetsmäklare som känner till ditt bostadsområde och som sköter försäljningen av din bostad från början till slut, effektivt och i enlighet med dina önskemål.

Välj en försäljningsprocess med en mäklare

Enligt statistiken genomförs fyra av fem bostadstransaktioner med hjälp av en fastighetsmäklare. I synnerhet då det gäller fastighetstransaktioner lönar sig att med tanke på ansvarsfrågor och professionell expertis, att anlita en fastighetsmäklare. Att anlita en fastighetsmäklare gör försäljningen enklare och säkrar en trygg bostadsförsäljning.

Frågor och svar om försäljningsprocessen

Uppdatera dina bostadslåneärenden med hjälp av en mäklare på Sparbanken.

Om du flyttar till en större lägenhet kan du behöva ytterligare ett lån. Du kan enkelt be vår partner Sparbanken om ett konkurrerande erbjudande eller ytterligare finansiering. Din mäklare hjälper dig med detta på ett enkelt sätt. Den närmaste filialen ligger ofta bredvid Sb-Hem.

;