Experter på fastighetsförmedling

När du vill sälja ditt hem har vi kunniga och flexibla fastighetsförmedlare som känner ditt område. Med ett köpuppdrag hjälper Sb-Hem dig att hitta ett hem enligt dina önskemål, som inte är ute till försäljning offentligt.
check

Kundnöjdheten bland bostadköpare och säljare är 9,2/10

check

God lokalkännedom: 71 kontor över hela Finland

check

Nöjd och kunnig personal = nöjda kunder

Fastighetsförmedling med 10 års erfarenhet 

Sb-hem är en fastighetsmäklarkedja som grundades 2010 av Sparbanken, som växer ständigt. Vi är goda vänner med Sparbanken, men vi betjänar gladeligen kunder från alla banker. 

Om du funderar på att köpa, sälja eller göra ett köpuppdrag, fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. 

Funderar du på att bostadsförsäljning?

Från oss får du en fastighetsförmedlare som känner ditt bostadsområde för att ta hand om försäljningen av din lägenhet. Sb-hems fastighetsförmedlare bekantar sig med ditt hem kostnadsfritt, och hjälper dig fatta ett beslut om lägenhetens försäljningspris, marknadsföringsmetod och potentiella köpgrupper. Du får också en uppfattning om vilken typ av reparationer av lägenheten som ska göras innan försäljningen påbörjas. Läs mer om att sälja en lägenhet.

Den perfekta lägenheten i tankarna, med objektet saknas – dra nytta av köpuppdrag

När du vet hurdan lägenhet du vill ha, men inte verkar hitta precis rätt objekt kan köpuppdrag vara rätt för dig. Med ett köpuppdrag söker våra förmedlare efter en lägenhet enligt de kriterier du anger från alla Sb-hems fastigheter som är till försäljning, från andra förmedlare samt direkt från privata bostadsägare. Bekanta dig med köpuppdrag.

Fyll bara i formuläret så återkommer vi inom kort!

 

Sparbanken hjälper dig med bostadslånet. Fyll i marknadens tydligaste låneansökan nu.

Intressant just nu

;