Sb-Hem Åbo Humlegården

En lokal fastighetsförmedlingsbyrå som flera gånger belönats med riksomfattande pris. Vi erbjuder yrkeskunnig, kvalitativ och individuell bostadsförmedling till alla våra kunder.

Sb-Hem Åbo Humlegården

Välitysliike Turku Oy LKV
FO-nummer: 2565189-7
E-mail: turku-humalisto@spkoti.fi Humlegårdsgatan 2b, 20100 Åbo

Öppettider

mån–fre 9.3015

Kontakta oss

010 288 9888

Smidigare fastighetsförmedling i Åbo

Det är vi som är Välitysliike Turku Oy LKV, dvs. Sb-Hem Åbo Humalisto. Vi är din lokala fastighetsförmedlingsbyrå med genuin kompetens i Åbo centrum. Vi betjänar alla som vill byta bostad i såväl Åbo som närliggande kommuner.

Som din fastighetsmäklare vill vi göra bostadsaffärerna så smidiga som möjligt. Därför erbjuder vi sakkunnig, smidig och skräddarsydd fastighetsförmedling. Vår kvalitetsgaranti är att alla våra fastighetsmäklare har avlagt AFM-provet.

Vi ingår i Sparbanksgruppens rikstäckande fastighetsförmedlingskedja Sb-Hem. Ett nära samarbete med Lundo Sparbank ger dig en enkel och snabb bostadsaffär.

Kontakta oss om du överväger att sälja din bostad, bostadsaktie, fastighet eller ditt fritidshus så bokar vi in en tid för ett kostnadsfritt värderingsbesök!

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
...
kaikki
Näyttöjen joustavuus näin lapsi perheen vinkkelistä. Välittäjän jatkuva informaatio ja ajantasalla pitäminen.
Koko myyntiprosessi sujui hyvin. Välittäjämme oli erittäin ammattitaitoinen ja luotettava. Yhteydenpito oli sujuvaa ja viivytyksetöntä. Asunnon ilmoituksen kuvat olivat hyvät.
;