Sb-Hem Grankulla

Sb-Hem Grankulla hjälper dig med alla bostadsfrågor. Ta alltså kontakt om du funderar på att köpa, sälja eller hyra en lägenhet.

Sb-Hem Grankulla

Urbaanit Kodit Oy
FO-nummer: 2922954-6
E-mail: kauniainen@spkoti.fi

Kauniaisentie 7, 02700 Grankulla

Öpettider

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

010 411 8921

Prislista

Sb-Hem Grankulla

Sb-Hem Grankulla - den smidigaste fastighetsförmedlingen i huvudstadsregionen

Sikta högt med oss! Sb-Hem Grankulla är ett fastighetsförmedlingsföretag som verkar i huvudstadsregionen. Våra fastighetsmäklare spelar en viktig roll i att utveckla Urbana till en pålitlig aktör som både syns och hörs på vårt område. Alla mäklare är partner i Sb-Hem Grankulla.

Urbaanit Kodit Oy är dotterbolag till Nooa Säästöpankki samt en del av den starka och stabila Sb-Hem-kedjan som är bekant för många. Tillsammans med vårt nätverk av kedjans övriga Sb-Hem och yrkeskunniga sparbankirer fokuserar vi på att hantera våra kunders helhetsekonomi.

Vi vill betjäna smidigt och modigt gå mot nya slags boendelösningar, samt jobba ärligt och pålitligt med god förmedlingspraxis. Vi vill revolutionera huvudstadsregionens uppfattning om bostadsförmedling och öka förståelsen för våra kunders totalekonomi samt segla med både i vardagslivet och i livets stora förändringar.

Sb-Hem Grankulla med i Plantgärningen

I stället för att ge gåvor är Sb-Hem Grankulla med och planterar skog! Vi ger den som köper eller säljer ett hem en trädplanta som gåva. Träden planteras av 4H-förbundet i Finland, som samtidigt sysselsätter ungdomar. Att plantera träd är en genuin klimatgärning, som under årens lopp skapar massvis med ny skog. Skogen är det bästa sättet att binda koldioxid och samtidigt det mest effektiva och förmånliga sättet att förebygga klimatförändring. Varje planta är viktig.

Läs mer: Sb-Hem deltar i Taimitalkoot

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
;