Hanna Daw

Hanna Daw

Fastighetsmäklare, AFM, KiAT

En tillförlitlig expert för saluföring av din bostad

Mitt arbete är min passion! Jag tar varje uppdrag på allvar och jag upplever att varje avtal som ingås är en hederssak. Jag skrider energiskt till verket och jag engagerar mig till 100 procent i ert bostadsköp. Min uppgift är att få till stånd ett lyckat bostadsköp, från början till slut och som din förmedlare kan av mig förväntas tillförlitlighet, förtrogenhet och yrkeskunskap. Jag tror starkt på att det finns en tydlig skillnad mellan att sälja och visa upp bostäder. Jag skiljer mig från massan genom mina försäljningsfärdigheter som jag har finslipat i redan över 10 år.

Jag strävar efter ett nära samarbete med min uppdragsgivare, vilket betyder att ni hela tiden hålls ajour med hur försäljningen av er bostad framskrider. Jag lyssnar på er och strävar efter att uppfylla era önskemål, samtidigt förväntar jag mig att när ni överlåter nycklarna till ert hem litar ni på att jag utför mitt arbete på ett professionellt sätt! Jag ger aldrig upp, ibland kallas jag även envis, men tack vare detta undanröjer jag hinder för försäljningen av även utmanande objekt.

Vid sidan av arbete är jag en mor, fru och en person som älskar att inreda, resa samt är intresserad av bostadsplacering. Mitt motto kunde vara att varje dag är ett äventyr! Jag verkar som auktoriserad fastighetsförmedlare (AFM, yrkesexamen inom fastighetsförmedling) i Helsingfors, Esbo och Vanda.

Kontor
Servicespråk

Finska

Engelska

Välittäjä hoiti kaiken alusta loppuun kitkattomasti.
Hanna (kiinteistövälittäjä) hoiti kaiken aivan loistavasti!
Hanna Daw toimi välittäjänä uuden kotimme ostossa, sekä vanhan kotimme myynnissä. Molemmat prosessit sujuivat todella hienosti ja vaivattomasti. Hanna oli hyvin tavoitettavissa ja piti meidät jatkuvasti ajan tasalla. Hyvin asiakaslähtöistä palvelua. Hanna oli vilpittömästi kiinnostunut siitä, että saamme meille sopivan kodin oikeaan hintaan.