Sb-Hem Helsingfors Urbana

Sb-Hem Urbaani samarbetar tätt ihop med Sparbanken. Ta kontakt om du funderar på att köpa, sälja eller hyra en lägenhet.

Sb-Hem Helsingfors Urbana

Urbaanit Kodit Oy
FO-nummer: 2922954-6
E-mail: urbaanit@spkoti.fi

Alexandersgatan 48 B 8 krs., 00100 Helsingfors

Öppettider

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

010 411 8920

Sb-Hem Helsingfors Urbana - huvudstadsregionens smidigaste fastighetsförmedling

Sikta högt med oss! Sb-Hem Helsingfors Urbana är ett fastighetsförmedlingsföretag i huvudstadsregionen. Våra fastighetsmäklare spelar en viktig roll i att utveckla Urbana till en pålitlig aktör som både syns och hörs på vårt område. Alla våra mäklare är delägare i Sb-Hem Helsingfors Urbana.

Sb-Hem Helsingfors Urbana är dotterbolag till Nooa Sparbank samt del av den starka och stabila Sb-Hem-kedjan, som många känner till. Tillsammans med vårt nätverk av kedjans övriga Sb-Hem och yrkeskunniga sparbankirer fokuserar vi på att hantera våra kunders helhetsekonomi.

Vi vill betjäna smidigt och modigt gå mot nya slags boendelösningar, samt jobba ärligt och pålitligt med god förmedlingspraxis. Vi vill revolutionera huvudstadsregionens uppfattning om bostadsförmedling och öka förståelsen för våra kunders totalekonomi samt segla med både i vardagslivet och i livets stora förändringar.

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
...
;