Anna-Maija Kuosmanen

Anna-Maija Kuosmanen

Verkställande direktör, fastighetsmäklare AFM, Hembankir

Tillväxt, utveckling och långsiktiga beslut

Ända sedan starten av Sb-Hem Urbana har det varit tydligt att vi gör detta tillsammans. Vi växer tillsammans, lär oss tillsammans och bygger tillsammans upp Urbana till huvudstadsregionens smidigaste mäklartjänst för bostäder. Vi fattar beslut som håller över lång tid. Vi vill möta var och ens individuella behov – inte bara i lösningar för själva boendet utan alltid med beaktande av våra kunders hela boendeekonomi.

Vårt hem och liv består av utöver väggar också av ekonomihantering, livets stora förändringar och behov som uppstår av att skapa hemkänsla.

För mig är hemmet en plats där man lever tillsammans med familjen i helg och vardag. Som mor till tre söner på tröskeln till vuxenlivet är hemmet också en hög med svettiga träningskläder, en galen mängd matlagning och så förstås delning av livets glädjeämnen och sorger.

Vi på Sb-Hem Urbana drivs av vilja. Även jag i rollen som verkställande direktör, lots för våra delägare och expert på boendeekonomi och hembankir är med på din resa i livets stora beslut. Låt oss göra ditt bostadsbyte smidigt, modigt och ärligt.

Som expert på boendeekonomi och Hembankir är jag ditt stöd i livets stora beslut. Läs mer om Sb-Hem Hembankir

Kontakta oss så hjälper jag gärna!