Jaana Kammarmäki

Jaana Kammarmäki

Försäljningsförhandlare, KiLAT, delägare

Nöjda kunder är en heder för mig som förmedlare

Jag har lång erfarenhet inom finansiering och förmedling. Jag utbildar och utvecklar mig regelbundet för att behålla min yrkeskunskap och öka min expertis.

Hos Urbana hittar man alltid en mäklare med äkta engagemang. Mina personliga egenskaper passar precis i Urbanas värderingar. Jag är öppen och hjälpsam samt villig att alltid hitta en lämplig lösning för kunden. Därför är Sb-Hem Urbana precis rätt ställe för mig att förverkliga mig som fastighetsmäklare.

Byte av hem är en av de största och viktigaste affärerna i livet. Det bra att ha en kompetent och kunnig person till hjälp, det vill säga en mäklare som utan att tveka kan greppa olika situationer. Jag är mycket aktiv i säljarbetet vilket också syns i resultaten. Jag håller kontakt med kunderna och ser till att såväl säljare som köpare alltid är uppdaterade.

Kundnöjdhet är en hederssak för mig. Kundresponsen har alltid varit ytterst viktig och värdefull för min egen utveckling. Det bästa har varit att kunder från finansieringssidan också har kommit över som kunder till mäklarsidan.

Låt oss förverkliga dina drömmar när det är aktuellt med bostadsaffärer!

Kontor
Servicespråk

Finska

Engelska

Svenska

Kontakta oss så hjälper jag gärna!

Databehandling i Sp-Kotis mäklarkedja.