Sari Salmela

Sari Salmela

Fastighetsmäklare AFM, YKV, eMBA, köpvittne, delägare

Jag sköter din bostadsaffär professionellt och tryggt

Att sälja eller köpa bostad är ofta den största affären du gör i livet, och därför är det en hederssak för mig att sköta din bostadsaffär tryggt och med yrkesskicklighet och stort hjärta.

Jag har en gedigen yrkesbakgrund inom fastighets- och bostadsaffärer. Dessutom har jag varit bostadsinvesterare i över 15 år. Jag har också hunnit skaffa mig erfarenhet av att låta bygga ett eget hus. Jag har ett stort intresse för boende och bostadsaffärer och det avspeglas även i mitt sätt att arbeta. Jag räknar inte arbetstimmarna, och för mig är det viktigaste att jag lyckas på bästa möjliga sätt med din bostadsaffär. Jag har förmågan att slutföra affärer.

Jag utvecklar ständigt mina yrkesfärdigheter och håller mig uppdaterad om förändringarna i branschen. För närvarande studerar jag vid sidan av arbetet på högsta möjliga utbildningsnivå i branschen för att avlägga examen för högre fastighetsmäklare (YKV).

Jag har även jobbat länge i finansbranschen med uppgifter inom investerings-, finansierings- och försäljningsledning, vilket garanterar att jag har det som krävs för att med kunden som utgångspunkt hitta en lösning på kundens aktuella boendefrågor.

Jag erbjuder dig professionell, effektiv och tillförlitlig service och ger dig råd om hur du får bästa möjliga pris för ditt hem. Nöjda kunder är det allra viktigaste för mig och anledningen till att jag fortsätter att göra detta jobb, som är en livsstil för mig, med stort hjärta.

Ring mig redan i dag!

Kontor
Servicespråk

Finska

Svenska

Engelska