Toni Swanljung

Toni Swanljung

Fastighetsmäklare AFM, delägare

En kunnig, energisk och noggrann mäklare

Under hela mitt liv har jag bott i huvudstadsregionen och därför är jag bekant med många olika områden och deras bostadsmarknad. Till min utbildning är jag ekonomie magister och för fastighetsmäklarjobbet har jag avlagt ATM-examen. Innan mitt nuvarande jobb som fastighetsmäklare var jag 20 år i finansbranschen. Jag har alltså närvarat när ett otal bostadsdrömmar gått i uppfyllelse. Jag ser min gedigna erfarenhet från finansiering som ett trumfkort och jag vill absolut att du och din bostads köpare ska få nytta av min bankbakgrund!

Mitt arbete kräver omsorgsfullhet och noggrannhet, och därför måste jag också sköta det egna välbefinnandet. Som motvikt till arbetet cyklar och motionerar jag dagligen, äter hälsosam mat och vilar tillräckligt så att jag kan hålla mig energisk och förmår uppfylla alla mina löften till kunderna.

Den kundrespons jag fått har varit den bästa försäkran om att jag gör saker rätt. Det bästa i jobbet är att få kunder där man känner att kemin stämmer! När man skrattar åt samma saker har man redan kommit en bit på en lysande gemensam resa för att förverkliga bostadsdrömmen.

När det blir aktuellt med byte av bostad finns jag här för dig!

Kontor
Servicespråk

Finska

Engelska

Svenska

Kontakta oss så hjälper jag gärna!

Databehandling i Sp-Kotis mäklarkedja.

;