Palautteet

tiedon kulku..
Kaikki :) Tuli kyllä olo että välittäjä oikeasti haluaa saada meille juuri sen meidän kodin ja ottaa kuitenkin myös myyjän huomioon. Toiminta oli nopeaa, helppoa ja stressivapaata.
Kaupanteko sujui mukavasti ja asiantuntevasti. Välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävää asioida joka kerta. Kiitos! :)
Stella oli erittäin asiantunteva, ymmärtäväinen ja selkeä. Ostimme ensiasuntoa, joten välittäjän kyky empaattisuuteen ja selkeyteen oli tärkeää. Lisäksi huumorintaju ja mukava persoona ei ole koskaan pahitteeksi! :)
Aktiivinen ja nopea toiminta; uusia toiveittemme mukaisia kohteita esiteltiin mukavan nopeasti. Palvelun aktiivisuutta kuvaa hyvin sunnuntai-iltana tekemämme tarjouksen vahvistuminen samana iltana.
Asuntoni laitettiin myyntiin 28.1. ja ostaja, joka oli valmis maksamaan pyyntihinnan kokonaisuudessaan löytyi noin viikossa. Kun kosteusmittauksesta tuli tulokseksi kuivaa, tehtiin kaupat. Koko prosessi kesti noin kolmisen viikkoa. Vaikka mukana oli vähän hyvää tuuriakin, väitän että välittäjä Stella Lindqvistin kova ammattitaito edesauttoi asunnon myyntiä huomattavasti. Huomionarvoista on, että välittäjä ehdotti pyyntihinnaksi korkeampaa hintaa, jonka olisin itse lähtökohtaisesti laittanut. Tämä taktiikka osoittautui toimivaksi ja asunto myyntiin korkeammalla hinnalla, mitä itse olin suunnitellut. Kaiken kaikkiaan olen välittäjän toimintaan hyvin tyytyväinen.
Sp-kodin välittäjät tekevät työtä sydämellisesti ja asiakaslähtöisesti.
Palvelu kaikenkaikkiaan hyvä. Erityisen kiitollisia olimme tulevan asuntomme ostoon saamistamme neuvoista.
Prosessi hoitui erittäin nopeasti. Asiakaspalvelun ystävällisyys on mainitsemisen arvoista.
Kaikki
Aikataulut jotka sovittiin.
Kaikki sujui hyvin.
Ripeys ja yhteinen näkemys, miellyttävä yhteistyö
Välittäjä oli kokoajan tilanteeni tasalla.
Ostajaehdokkaiden hankinta ja myyminen tehokasta. Hyvät kuvat. Kaupanteko hoidettiin hyvin.
Ei voi eritellä. Kaikki sujui tosi hyvin.
Kaikki
Kaikki
Ystävällinen asiakaspalvelu, ja minua todella kuunneltiin ja autettiin.
Kaikki. Myyntiaika oli paljon ajattelemaani lyhyempi. Yhteistyö oli aina ystävällistä ja nopeaa. Sopiva hinta ja ammattilainen valokuvaaja yhteistyökumppanina.
Otettiin meidän mielipiteemme erittäin hyvin huomioon!
Kaikki meni hyvin.
Hyvin sujui, vaikka vuokralaisen takia olikin kovasti säätämistä. Sehän tietysti helpotti, että uusi omistaja löytyi heti (Vuosi sitten ei ollut kiinnostusta!) Hienosti Jaana ja Stella hoitivat kaupat. Isot Kiitokset!!!
Yhteydenpito oli helppoa ja luontevaa. Asunnonmyynti prosessi lähti nopeasti liikkeelle. Palvelu oli ystävällistä ja tilannetta huomioivaa. Kiitos paljon!
Erittäin aktiivinen ja palveluhenkinen yhteyshenkilö. Asiat etenivät nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Kaikki sujui hyvin.Olen jo susitellut kovasti välittäjää.Hyvin tultiin toimeen.
Kaikki
Kaikki
Koko paketti toimi täydellisesti. Ei mitään pahaa sanottavaa. Ammattitaito huippuluokkaa välittäjillä ja kemiat toimi hyvin. Lisäksi valokuvat asunnosta upeat. Kaikki sujui todella vaivattomasti.
Koko prosessi sujui mielestäni hyvin. Helposti lähestyttäviä asiantuntijoita ja kysymyksiin sai vastaukset.
Palvelu kaikenkaikkiaan oli erinomaista.
Kaikki. Välittäjä oli rauhallinen ammattilainen. Kertoi hyvin kaikki mitä piti ja oli todella hyvin yhteyksissä myynnin aikana. Suosittelen kaikille Stellan ammattitaitoa. Ja kuvaajalle erityiskiitos upeista kuvista.
Oikeastaan kaikki sujui hyvin. Kuvatkin olivat erityisen onnistuneet ja yhteydenpito oli sujuvaa. Ja ne kaupatkin tulivat!
Pääsimme nopeasti katsomaan asuntoa.
Koko prosessi, en ole vielä tavannut näin tehokasta välittäjää.
Nopeat kaupat,tehokas välittäjä.
Kokonaisuus
Myyjä järjesti aktiivisesti ja joustavasti näyttöjä, sekä muuta myyntiin liittyviä asioita. Kun kaupan toteutumiselle oli hyvät edellytykset, välittäjä hoiti asiaa normaaliin arkityöajan ulkopuolellakin, joka mahdollisti nopean kaupanteon. Välittäjä sai myös neuvoteltua ostajan kanssa hyvin lähelle hintapyyntöä olleen kauppahinnan.
Ihan kaikki. Nopeasti helposti sujui asiat.
Kaikki hoitui hienosti ja jaksettiin neuvoa ystävällisesti, vaikka en heti kaikkea ymmärtänytkään.
Yhteistyö, neuvonta ja nopea myynti
Kaikki. Stella Lindqvist hoiti asiat tosi hienosti. Ostettiin uusi ja myytiin vanha ennen ensinäyttöä. Sujuvaa palvelua!
Meitä pidettiin koko ajan hyvin ajan tasalla ja näyttöjä oli runsaasti. Hyvinkäällä on erityisen energinen ja hyvä porukka. Erityiskiitos Stellalle❤
Kaikki.
Kaikki
Kaikki sujui erinomaisesti! Erityisesti paljon kiitosta aivan mahtavalle välittäjälle Stella Lindqvistille!
Mielestäni kaikki sujui erittäin hyvin ja mutkattomasti!
Välittäjä kuunteli minua ja otti minun kantani hyvin huomioon. Neuvoi hienosti asunnon stailauksessa ja näyttöaikataulut sovittiin tarpeeksi ajoissa. Hinta-arviossa kertoi faktat ja yhdessä mietimme pyyntihinnan. Talo meni ennätysajassa kaupan ja koko prosessi sujui mutkattoman vaivattomasti:)
Sain tarvittavat tiedot ja apua ensimmäisen vuokra-asuntoni hankkimiseen! Välittäjäni Stella oli todella mukava ja avulias.
Yhteydenotot olivat nopeita ja sujuvia, kaupanteko todella helppoa.
Kiinteistövälittäjä piti minut kokoajan ajantasalla. Hän hoiti erittäin hyvin kaikki asiat ja neuvoi mitä pitää tehdä (puuttuvat paperit). Kaupat syntyivät ensimmäisellä näytöllä.
Kaikki meni kuten pitikin!
Osattiin ottaa myyjän että ostajan toiveet hyvin huomioon ja toiminta oli muutenkin ammattitaitoista. Kiitos siitä
Asunnon esittely ja kuvat. Tarjouksen hyväksymisvaiheeseen asti kaikki hienosti.
nopea kauppa
Asiakaspalvelu, kokonaisuudessaan meni tosi hyvin
Yhteydenpito myyjän ja asiakkaiden välillä
kaikki
Meillä oli neljä eri asuntoja, joita kävimme katsomassa. Kolmessa oli sama esittelijä ja neljännessä eri. Päädyimme soittamaan tutuimmalle välittäjälle jonka näytöissä olimme käyneet. Tämä ei ollut kyseisen kohteen välittäjä, mutta asiat hoituivat silti hienosti. Meille jäi erittäin hyvä fiilis koko prosessista ja nyt olemme onnellisia uusia asunnon omistajia.
Erittäin hyvin huomioitiin asiakkaan tarpeet - neuvottiin tarjouksen teossa jne. Sovittelu myyjien kanssa sujui mallikkaasti. Hinta saatiin kaikille sopivaksi. Kaupanteossa välittäjän panos toimi -vaikka pankki panttasi asiakirjoja pävän. Muutto sujui normaalisti - tilat oli tyhjennetty ajoissa jne.
Kaikki sujui hyvin
kaikki
Sujuvat kaupat ja miellyttävä sekä asiantunteva välittäjä
- minut pidettiin hyvin ajan tasalla kauppatilanteen edistymisestä - välittäjän kanssa oli helppoa tehdä yhteistyötä - oli rento ja asiallinen meininki
Henk.kohtaiset esittelyajat saatiin joustavasti järjestettyä. Sain nopeasti vastauksia tarkentaviin kysymyksiini ja kauppaan liittyvät asiakirjat oli kunnossa. Asiantunteva ja erittäin ystävällinen välittäjä.
Kaikki sujui vaivattomasti. Vastaukset tuli nopeasti. Oli saatu kaikki tarvittavat tiedot.
Kokonaisuus
Kauppa onnistui helposti.
Rauhallinen ja asiallinen eteneminen tarjousten ja myynnin osalta, annettiin meille tarjouksen tehneenä aika katsoa kortti loppuun ennen kuin asuntoa oltiin esittelemässä seuraaville kiinnostuneille.
Välittäjän lämminhenkinen ystävällinen palvelu, myös pääsiäisen aikaan mökiltä.
Kaikki sujui loistavasti! Olimme erityisesti tyytyväisiä kuinka välittäjä hoiti haasteelliset asiat, vaikka muista riippumattomista asioista johtuen tuli haasteita vastaan. Tuli tunne että asiat kuitenkin hoituvat välittäjän ammattitaidon ja hyvän palvelun takia.
Yhteydenpito oli sujuvaa ja nopeaa.
Huoneiston ja yleisten tilojen esittely
yhteydenpito ja nopeat vastaukset
Ei valitettavaa , Asiat sujuivat kuten pitikin.
Aikataulutus ja toimenpiteet tulevassa asuntokaupassa, kaupan kaaren esittely. Myös hinta-arvio oli realistinen eli välittäjällä oli paikallistuntemusta ja hyvä ote käytännön kaupantekoon.
Välittäjä yritti kaikkensa.
dokumentointi ja asiakirjat erityisesti valokuvaus ja keskinäinen kommunikaatio
Välittäjän rento ja reipas ote. Ei tyrkyttävä eikä muutenkaan "esittävä". Pidimme persoonasta
Neuvottelutilanteissa ostajien tukeminen.-
kaupan teko
Välittäjä oli miellyttävä,ja aina tavoitettavissa!
Asunnon myynti asiointi
Mukava, kannustava ja asiantunteva välittäjä.
Pikaiset yhteydenotot
Yhteydenpito
Kaupantekotilaisuus
Näyttö
Sitten kun alkoi tapahtua, kaikki sujuikin melko nopealla aikataululla.
Näyttöjen ja kaupanteon aikataulun sopiminen.
Sain nopeat vastaukset ja asiast hoituivat näppärästi. Asiantunteva ja mukava välittäjä.
Hyvä asiakaspalvelu, välittäjä todella ystävällinen ja inhimillinen. Saatiin tarvittavat paperit heti pyydettäessä.
Myynnin aloitus meni mukavasti.
Kauppojen tekeminen sujui todella nopeasti.
Nopea kauppa