Sb-Hem Imatra

Sb-Hem Imatra hjälper dig med alla bostadsfrågor. Ta alltså kontakt om du funderar på att köpa, sälja eller hyra en lägenhet.

Sb-Hem Imatra

Kiinteistönvälitys Mervi Honkanen Oy
FO-nummer: 0923209-4
E-mail: 
imatra@spkoti.fi


Lappeentie 18, 55100 Imatra

Öppettider

mån–fre 10–14 samt enligt överenskommelse

Kontakta oss

050 505 2379

Prislista

Sb-Hem Imatra

Tillsammans lyckas vi!

Då dina bostadsaffärer är framgångsrika är också vi framgångsrika. Mäklaryrket är mer än ett jobb för oss alla – det är en livsstil. Vi arbetar på allvar men inte med sammanbitna tänder. Om du väljer någon av oss att ta hand om dina bostadsaffärer får du hela personalens kontakter och försäljningsstyrka till ditt förfogande. Vår målsättning är att vi också i framtiden får betjäna dig.

Vi känner till gatorna och kvarteren här som våra egna fickor. En god marknads- och lokalkännedom är våra trumfkort som garanterar dig en kvalitativ och smidig service och bästa möjliga pris. Vårt kunnande baserar sig på gedigen yrkeskunnighet, kundnära arbete, personlig service samt på år av erfarenhet. Vi är ett lokalt fastighetsförmedlingsföretag som verkat sedan 1993.

Vi är självständiga franchising-företagare i Sb-Hem-kedjan som grundats av Sparbankerna. Vi arbetar i Imatra och närområdena. Som medlemsförening i Finlands Fastighetsmäklare har vi förbundit oss att följa förbundets moraliska regler samt Kiinteistöalan Keskusliitto ry:s råd om god förmedlingssed. Vår affärsverksamhet bygger på Finlands lagar och förordningar.

Vare sig du vill sälja eller hyra en lägenhet tar vi som experter inom fastighetsförmedling hand om hela köpet – så går allt smidigt! Vi brinner för att få visa hur bra vi kan betjäna dig!

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
...
Viestintä välittäjän ja asiakkaan välillä.
Hyvän palvelun ripeää ja mutkatonta toimintaa.
Kaikki sujui hyvin,mökki myytiin muutamassa viikossa.
;