Sb-Hem Kausala

Sb-Hem Kausala hjälper dig med alla bostadsfrågor. Ta alltså kontakt om du funderar på att köpa, sälja eller hyra en lägenhet.

Sb-Hem Kausala

Kouvolan Kotikeskus Oy LKV
FO-nummer: 0733803-9
E-mail: kausala@spkoti.fi

Merrankuja 2, 47400 Kausala

Öppettider

tis och fre 10–12 samt enligt överenskommelse

Kontakta oss

(05) 371 3367

Prislista

Sb-Hem Kausala

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
...
Etukäteen kohteesta saatu tieto oli riittävä. Kohteesta oli kerrottu riittävästi esitteessä, mitä kaikkea taloyhtiössä oli remontoitu. Kuvien perusteella saatu etukäteiskäsitys kohteesta auttoi päätöksenteossa. Palvelu oli ystävällistä ja minusta tämä meni todella sujuvasti. Täydet 10 pistettä.
Koko asunnon myyntiprosessi aina ensimmäisestä yhteydenotosta Leinivuon Eijaan ja noin kuukautta myöhemmin kauppakirjojen allekirjoitustilaisuuteen sujui todella hienosti. Tuohon aikaväliin mahtui 2 näyttöä, kosteusmittaus ja useampi puhelinsoitto Eijan kanssa. Myös pienet eleet ja huomionosoitukset, kuten Pentikiltä ostettu lahja perusteluineen ja Ramissa tarjottu kauppakahvi täydensivät entisestään miellyttävää kuvaa, joka koko tapahtumasta jäi itselleni. Mikäli tuttavapiirissä joku tulee jatkossa kysymään välittäjä suosituksia, niin tulen ehdottomasti kehumaan Eijan toimintaa ja kehottamaan kysymään häneltä tarjousta.
Kaikki
;