Sb-Hem Letala

Sb-Hem Letala hjälper dig i alla bostadsärenden. Om du funderar på att köpa, sälja eller hyra en bostad, ta kontakt

Sb-Hem Letala

Eloisa Koti LKV Oy
FO-nummer: 3117310-7
E-mail: laitila@spkoti.fi Vihtorinkatu 14, 23800 Letala

Öppettider

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

044 342 6022

Prislista

Sb-Hem Letala

Kvalitativ och sakkunnig fastighetsförmedling i Letala

Kvaliteten, yrkesskickligheten, lokalkännedomen, tillförlitligheten och effektiviteten i Sb-Hem-fastighetsförmedlarnas förmedling garanterar snabba affärer till lägsta möjliga pris.

Omfattande marknadsföring: Sb-Hem.fi, Tori.fi, Etuovi.com och Oikotie.fi samt sociala mediekanaler vid behov. Objekten som kommer till försäljning fotograferas av en professionell fotograf, för kvaliteten är viktig för oss i såväl bilderna som servicen! Värderingsbesöket är kostnadsfritt och du får samtidigt vårt konkurrenskraftiga erbjudande på förmedlingsavgiften.

Vi värderar, säljer och förmedlar bostadsaktier/fastigheter inom ett omfattande verksamhetsområde. Sommarstugor och objekt på öar hör också till vår service. Kom även ihåg köpuppdrag och dess fördelar. Fråga gärna mer!

Vi verkar inom hela Egentliga Finland, så kontakta oss gärna även längre bortifrån. Vi är vana vid att röra oss aktivt hem till kunderna. Vi har en smidig kundservice och du får bästa möjliga service i den kanske viktigaste affären i ditt liv.

Vårt samarbete med Sparbanken öppnar dörren till rejäl bankservice. Du når oss enkelt per telefon och e-post – kontakta oss så hjälper vi dig.

Byt till kvalitet för att göra ett lyckat bostadsbyte. Välkommen!

Varje planta är viktig!

Som ett extra tillägg förutom en gåva för affären ger Sb-Hem Virmo en trädplanta till säljare och köpare av ett hem. Trädet planteras av 4H-organisationen i Finland, som samtidigt sysselsätter ungdomar och därav skapas en äkta miljögärning, ny skog. Skogen är det bästa sättet för att binda koldioxid och samtidigt det mest effektiva och förmånliga sättet för att förebygga klimatförändring.

Läs mer: Sb-Hem deltar i Taimitalkoot

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
;