Sb-Hem Masku

Sb-Hem Masku hjälper dig med alla bostadsfrågor. Ta alltså kontakt om du funderar på att köpa, sälja eller hyra en lägenhet.

Sb-Hem Masku

Eloisa Koti LKV Oy
FO-nummer: 3117310-7
E-mail: masku@spkoti.fi Maskuntie 224, 21250 Masku

Öppettider

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

044 342 6022

Energisk sakkunnighet som ger dig resultat

Sakkunnigheten, tillförlitligheten, lokalkännedomen och envetenheten på Sp-Hem garanterar att du enkelt får bästa möjliga resultat.

Vi marknadsför objekten på alla de populäraste webbplatserna. Vid behov använder vi sociala mediekanaler och tillämpar ny teknik. Vi använder alltid yrkesfotografer för objekten och kvaliteten på såväl bilder som service är viktig för oss. Bjud in oss på en kostnadsfri värdering så får du vårt konkurrenskraftiga erbjudande på förmedlingsavgift.

Vårt samarbete med Sparbanken öppnar dörren till schyst bankservice. Du når oss enkelt per telefon och e-post – kontakta oss så hjälper vi dig. Vi värderar, säljer och förmedlar bostadsaktier, fastigheter och affärslokaler inom ett omfattande verksamhetsområde. Masko ligger nära bland annat Reso, Åbo, S:t Karins, Lundo, Nådendal, Nousis, Virmo, Letala och Nystad, så kontakta oss gärna även om du bor längre bort. Vi är vana vid att sitta bakom ratten, så även längre resor går smidigt och du får bästa möjliga service i det som kan vara ditt livs viktigaste affärer.

Byt till något smidigare för att göra ett lyckat bostadsbyte. Välkommen till Sb-Hem!

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
...