Sb-Hem Närpes

Sb-Hem Närpes hjälper dig med alla bostadsfrågor. Ta alltså kontakt om du funderar på att köpa, sälja eller hyra en lägenhet.

Sb-Hem Närpes

Vaasan Kiinteistömyynti Oy
FO-nummer: 0602440-9
E-mail: narpes@sbhem.fi

Biblioteksvägen 2 E, 64200 Närpes

Öppettider

mån-fre 9.30 – 16.00 

Kontakta oss

050 433 3078

Prislista

Sb-Hem Närpes

Yrkeskunnig fastighetsförmedling med god lokalkännedom

Vi är en fastighetsförmedlingsbyrå med kontor i Vasa och i Närpes, med ett verksamhetsområde som sträcker sig från Vörå i norr till Kristinestad i söder. Vid vår verksamhetspunkt i Närpes driver vi vår verksamhet i nära samarbete med Närpes Sparbank och verksamhetsområdet sträcker sig från Malax i norr till Kristinestad i söder. Vi förmedlar höghus- och radhuslägenheter, egnahemshus, fritidsbostäder, tomter, jord- och skogsbruksområden samt produktions- och affärslokaler. Vi utför också värderingar samt upprättar skriftliga värderingsutlåtanden. Till våra tjänster hör också uthyrning av bostäder och fastigheter.

Vår yrkeskunniga personal kan med sin marknads- och lokalkännedom samt utbildning och erfarenhet, erbjuda kunden en helhet man kan lita på. I sitt arbete att betjäna kunden på bästa sätt har vår personal också tillgång till statistik och Sb-Hem kedjans sakkunskap.

Hos oss är alla kunder välkomna! Ta kontakt med oss om Ni vill ha pålitlig och ärlig yrkeskunskap!

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
...
Fick sakkunskap som jag inte hade själv.
Hela processen var smidig och jag behövde inte engagera mej mycket.
Hyvin hinnoiteltu ja myynti sujui nopeasti
;