Sb-Hem Nystad

Sb-Hem Nystad hjälper dig med alla bostadsfrågor. Ta alltså kontakt om du funderar på att köpa eller sälja en lägenhet.

Sb-Hem Nystad

Eloisa Koti LKV Oy
FO-nummer: 3117310-7
E-mail: uusikaupunki@spkoti.fi Alinenkatu 26, 23500 Nystad

Öppettider

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

044 342 6022

Prislista

Sb-Hem Nystad

Proffsig fastighetsförmedlare ger dig ett lyckat köp

Sb-Hems sakkunnighet, tillförlitlighet, lokalkännedom och envetenhet garanterar dig bästa möjliga resultat.

Vi marknadsför våra objekt på alla de populäraste webbplatserna (Etuovi.com, Oikotie.fi, Tori.fi och Sp-Koti.fi). Vid behov använder vi sociala mediekanaler och utnyttjar modern teknik. Vi använder alltid yrkesfotografer för objekten och kvaliteten på såväl bilder som service är viktig för oss. Bjud in oss på en kostnadsfri värdering så får du vårt konkurrenskraftiga erbjudande på förmedlingsavgift.

Vårt samarbete med Sparbanken öppnar dörren till schyst bankservice. Du når oss enkelt per telefon och e-post – kontakta oss så hjälper vi dig. Vi värderar, säljer och förmedlar bostadsaktier, fastigheter och affärslokaler inom ett omfattande verksamhetsområde.

Nystad, Letala, Vemo, Pyhäranta, Virmo, Nousis, Tövsala, Gustavs och Masku är vardag för förmedlaren. Vi verkar inom hela Egentliga Finland. Reso, Nådendal, Åbo, S:t Karins, Lundo och Pikis är även bekanta för oss, så kontakta oss gärna även längre ifrån. Vi är vana vid att röra oss aktivt hem till kunderna. Vi har en klanderfri kundservice och du får bästa möjliga service i den kanske viktigaste affären i ditt liv.

Byt till något smidigare för att göra ett lyckat bostadsbyte. Välkommen till Sb-Hem!

Samarbetspartner

I hemlandet
Utomlands
...
...
;