Miia Elo

Miia Elo

Företagare, fastighetsmäklare AFM, KiAT, MyAT

Energisk kundservice och schysta bostadsaffärer

Aktiv, sakkunnig och genuint samarbetsvillig auktoriserad fastighetsmäklare (AFM, AHM, YE inom fastighetsförmedling, YE inom försäljning och kundbetjäning) för dig i ditt livs viktigaste bostadsaffär! Du har koll på läget under pågående försäljning och får enkelt all information du behöver.

En mäklare som har genuin omsorg och gör allt hon kan för dig. Med hårt arbete, enträgenhet och ärlighet gör vi alltid en affär med bästa möjliga marknadspris. Nästan 20 års bakgrund som företagare garanterar framåtanda och löpande utbildning i know-how. Dessutom finns det starka stödet från banken/Sb-kedjan som ett plus i bakgrunden. Supersäljaren är verksam i hela Egentliga Finland.

Verksamhetsställena finns i Masko som ligger nära Virmo, Reso, Åbo, S:t Karins och Nådendal samt i Nystad som ligger nära bland annat Letala. Så kontakta mig gärna även om du bor lite längre bort då den här kanonförsäljaren tycker om att röra sig i såväl sitt arbete som på fritiden.

Fritiden präglas av natur, motion och familj. De senaste intressena poledance och yoga fungerar bra som motvikt till arbetet som fastighetsmäklare och ger ny energi. Kontakta mig så förverkligar vi dina drömmar tillsammans!

Kontor
Servicespråk

Finska

Engelska

Kontakta oss så hjälper jag gärna!

Databehandling i Sp-Kotis mäklarkedja.

;